Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Чайката :!:
Никакъв Видин. :D
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

А не! Искаме в наше село! :D Както и да е вагоните са хубави и наистина трябва да отидат на добър влак, ако е Видин поне да е "Вида"-та който е прекрасен за целта.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Мнение от Labros »

Разводнихте темата.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

За Видин и ревизирани 63 ще са предостатъчни при тая инфраструктура и спирания. Когато срутят балкана и достигнат 160 km/h на драго сърце ще разпиша лично заповедта за пускането на вагоните. :D
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Не знам дали сте забелязали,но според ГДВ 2010 БВ 3622 ще спира и в Сахране,с което движението му между Казаналък и Карлово съвсем е заприличало на пътнически влак.Вярно,че някъде трябва да се спира и за разминаване с ПВ 30245 и "Чайката",ама на други места си спира откровено за извозване на пътници.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Има го този момент с 3621/3622, но те са все пак първия, съответно последния влак от/за София и е нормално да обслужват повече населени места.
64.19

Мнение от rosko0172 »

В електрония ГДВ2010 7621 и 7624 са дадени с вагон салони,7625 също!?Някой знае ли нещо по въпроса?
Аз също съм за обновяване на един чифт влакове за ВИДИН,но това да бъде именно 7621/7624 и ние също сме хора в този край на България!
Хората не са виновни ,че скоростите са ниски по това трасе.
Каква е логиката,братята роми да се возят,по различни дестинаций с "ДЕЗИРО" ,а за северозапада да няма нито един чифт влакове с обновени вагони?
За това автобусите ще обират целия пътникопото и няма да се изненадам в бъдеще да останат два влака за и от ВИДИН.
Всичко ново ли,трябва да се хвърля на вече бившите УБВ(ЕВ)?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Видинските влакове ще намажат от новите 63-ки гаранция. Иначе време е да се обнови парка в този край, видинчани са толкова хора, колкото всички останали от другите градове.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

То ако съдим така, навсякъде трябва да има поне по 1 чифт с обновени вагони.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Изчерпан съм по въпроса... каквото и да кажа вече ще е малко. :? Продължават своеволията и простотиите в железницата, а също и затъването надолу в блатото, оправия скоро няма да има. :? От днес всякакви надежди в мен угаснаха.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Стига пък и вие.Напълно подкрепям пускането на номите 63-ки към Видин.В крайна сметка има и друго заради което се пускат.По този начин се надяват да привлекат нови клиенти. :)
Пътувай с влак - спаси природата !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Надяват се да видят на босия цървулите... ама айде, чакам да си вкарат автогола и да се заливам от смях като видя как са ги освинили още на 1-вия месец... освен това защо точно 7620/7625 са избрали, които спират по села, кантони, вили и могили? 7621/7624 не спират и са много по-подходящи за пускането на новите 63. Просто ще изчакам да дойде новия ГДВ, да си строшат главите фатално и тогава да ги видим дали ще привлекат пътници или ще отвратят някои още повече със многото спирания на иначе първоначално чистият и "бърз" според категорията влак. 8) :twisted: Само дано нещата станат така както съм ги сметнал. :P Който се смее накрая се смее най-шумно. :wink:
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

В какъв смисъл да ги усвинят?Пътниците навсякъде са свине, така или инече пак ще ги усвинят рано или късно.Доколкото разбрах ще ги пускат на 7624/7621.Мисля,че тези влакове са напълно удачни,понеже това е била бившата "Вида" и са с намалени спирания.
Пътувай с влак - спаси природата !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

bdz_bg написа:.....Пътниците навсякъде са свине,.....
Много правилно казано.Някъде по - малки , другаде по - големи.Я да видим кой ще ми посочи поне 3 ел. DESIRO , на които не само , че я има , но и работи помпичката за сапун.Защото от общо 25 мотриси аз не мога да посоча.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bdz_bg написа:В какъв смисъл да ги усвинят?Пътниците навсякъде са свине, така или инече пак ще ги усвинят рано или късно.Доколкото разбрах ще ги пускат на 7624/7621.Мисля,че тези влакове са напълно удачни,понеже това е била бившата "Вида" и са с намалени спирания.
Ако ги пуснат на 7621/7624 ще има защо и е по-приемливо, но на 7625/7620 при положение, че от Враца нататък до Видин спират навсякъде не е оправдано по абсолютно никакъв начин пускането на нови вагони за бабичките, дядовците, бездомниците и т.н. Като ще ги пускат да ги пускат на чифта с най-малко спирания и най-малко времепътуване и то само там където наистина има пътникопоток (градовете). Не знам пътниците имат ли акъл да осъзнаят, че като свинят вагоните го правят на себе си... :roll:
Иначе 7621/7624 имат добри разписания за новия ГДВ и ако бъдат пуснати на тях вагоните няма да е толкова глупав, необмислен и прибързан ходът както ще е при 7625/7620. 8)
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация