Мнение от Vancho »

SaiLeR написа:Задължително новата линия трябва да се тества.Дано до Коледа да има движение, и то да е пълните възможности на пътя.А колкото до предложението за теснолинейката, по удачно е да се иде до Велинград, за да не се убива цял ден в пътуване по една линия.Мен пък ми се иска да се повозим като за последно на Кардамеца, без значение до Силистра или Кардам, от другата година няма да го има.
Подкрепям за Кардамеца... Даже може да направим и нтересн кръг там като отидем до Завет през Синдел и наобратно с 3661 през Комунари-Смядово :) Като цяло по-любопитно ще е с Кардамеца до Силистра, защото май никой от форума не е правил пътуване до там с Кардамеца... То и едни връзки има там ... от сутринта рано до 15 ч трябва да чакаме

п.с. Кардамеца ще се спира само между Кардам и Добрич :)
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от RAILWAYSTATION »

7625 не спира на Мездра, а напоследък и много закъснява преди няколко дни беше закъснял с 3 часа. Може с Кардамеца пак в силистренските вагони след Каспичан естествено да пътуваме до Русе на Самуил връзка с пътническия за ГО-лямата гара, но се страхувам, че има духове, носят се такива за първата линия в България. Русе е по-голям дунавски град все пак и има по-удобни връзки за връщане.
П.С.: Според слуховете ще се спира и пътническия Самуил-Горна Оряховица, така че ще е добре да го пробваме поне между Самуил и Русе
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Мнение от Vancho »

Духове ? :lol: :shock:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

Мнение от Тената »

RAILWAYSTATION написа:
Тената написа:Аз пък мисля че във новогодишното пътуване трябва да бъде включен и новия пуснат от днес участък Парвомай-Димитроврад ...
Сигурен ли си че движението между Първомай и Димитровград е пуснато от днес? Питам, защото в сайта на бдж пише, че са удължили ремонтите до 10.12.2011???
Ами да, цял ден във депото за това се говори, има писани бригади за дизели по 1-ва и първия влак мисля-че беше 10 147, но имах друга работа и не останах до заминаването му. Всички влакове след 10 147 са си по 1-ва заедно и ТВ, а скоростите са както преди прекъсването Димитровград-Караджалово-80
Караджалово-Първомай-60 ...За намаления във участъка знам че има едно 60 към ДГ и нищо повече...
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Сашо е пътувал с Кардама до някоя спирка преди СИ мисля че Руйно. Ако е до СИ какво ще се прави там сума ти и часове?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Е та какво като има духове? Не съм чул за изяден от духове човек.

Мнение от Vancho »

С рейс до Русе - някакви си 10 лв :lol:

Интересно защо в сайта на бдж още не са написали, че е възстановено движението Първомай-Димитровград, както и не е премахнато разписанието на автобусите :shock:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На мен също ми се разхожда из центъра на Русе.Добра идея , само където вече 2 години скитосваме из скованата от зверски студ Северна България.Помня пътуването през 2009-та , когато ходихме в Петрич - почти през цялото пътуване по 5-та , а и по време на престоя в гарата , си държах якето в ръката.Топло , приятно , при това в месеца между Коледа и Нова година.А на север - сняг , студ , ветрове.Та дори и от миналата година - вижте само снимката от единия ден , правена в Бургас , а тук виждате какво е на следващия ден във Видин.Все едно не друга България , а друг континент. Разлика от небето до земята.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

А от кога не сте идвали в Габрово, а като сте идвали разхождали ли сте се по центъра до Дома на хумора и т.н.. Ето една идея елате до Габрово. До сега от как съм в обществото само Сашо и Любо да идвали до Габрово, като част от тяхно пътуване. Иначе и Ванчо и Иван Панайотов са идвали но това е друга тема.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Два пъти съм ходил в Габрово - веднъж през лятото и втори път точно като част от форумско пътуване на 29-ми декември , само че през 2007-ма с Наско.Впечатления - времето между пристигане и тръгване - изключително малко , даже нямахме възможност из града да се разходим , за 16-минутен престой в Габрово трябва да хвана 8611 от Пзк (рано сутрин) и да се прибера с 8614 (късно вечер).Тоест цял ден в пътуване само за някакви си 16 минути (от 42208 до 42209).А ако чакам следващия влак (42211) , значи ще се прибирам посред нощите.Неудобно отвсякъде.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

В условия на дълго форумно пътуване може...

Аз идвах на 29.10. на 28 бях в СФ и после дойдох с 2627-40101-42204. Върнах с 24102-20153-директна смяна на ГО-лямата гара. При първото ми идване вървях пеш от гарата до етъра. а сега се возих и на 31 автобуса, който замества тролея в почивни дни от единият обръщач до другия Русевци-Инструмент. Дома на хумора, мола-билла доста обиколих. При предишното ми идване ползвах и такси и до етъра ходих само че с автобуса. После взех автобус до Стара Загора и оттам се прибрах с хебъра, щото за последния влак на 17:00 е много чакането на ЦЛ.

Мнение от gugu_134 »

Аз пък всяка година си посещавам Габрово, имам приятели там и винаги съм с тях- кеф ми е.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

хора нещо темата затихна, хайде моля ви се давайте варианти за пътуване :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация