Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

gugu_134 написа:Аз съм Георги Георгиев от Русе и съм на почти 19 години. Надявам се тук да намеря хора с общи интереси и най-вече се интересувам от форумни събирания и пътувания. Ако има някой от Русе, който участва в подобни събития бих се радвал да се запознаем и да ходим заедно.
Здравей градски значи групата ни от Русе се увеличава с още един което е добре ще завладем Русенци целият форум. :) :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

Аман от вас :D :D :D
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

То неслучайно трябва повече вагони да се пускат към Русе.

Мнение от Тената »

Добре дошли, и айде наздраве :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: :occasion5: :occasion5: :D :D :D

Мнение от kgeorgiev »

Градски поздрав и от мен :wav:
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.

Мнение от abkantchev »

Време е да се представя и аз. Асен Кънчев роден 1973 в гр. Габрово, завършил химия в СУ "Кл. Охридски". В момента работя извън България, така че пиша във форума рядко, но го преглеждам редовно и ми е много интересен да научавам какво става по родните, че и чуждите, железници. Тук двете ми хобита - фотография и влакове - се съчетават отлично.

Винаги съм бил много запален по влаковете и винаги ме е било яд че Габрово има такава малка гара на края на малък клон с два влака - няма значение колко курса единия прави до Ц. Ливада дневно. Най-се радвам на чешките електровози когато ги видя на дълъг товарен или бърз влак. Дядо ми по майчина линия е работел на товарна гара Габрово на времето, а леля ми беше билетна касиерка отпреди да се родя до пенсионирането си. Свяко ми от Ц. Ливада също е работил за кратко, много отдавна, в БДЖ, а братовчед ми по бащина линия от Плачковци работеше, и може и още да работи, в НКЖИ. Тъй че имам доста общо с влаковете по семейна линия.

Винаги когато съм в България и имам време, пътувам по влаковете да снимам, за да може да останат много спомени от красивите Шкоди преди напълно да отминат в историята. Само много съжелявам че не можах да сваря сер. 41 и 42 в оригиналната ливрея, за да ги запечатам в кадър. За мен те си остават едни от най-красивите локомотиви в света.

Мнение от trainrider »

Да се присъединя и аз,казвам се Христо Георгиев род.1981г. в София.1999г завърших средно образование в 128СОУ''А.Аинщайн'',женен с две деца, от тази година съм студент в ХТМУ специалност ''Индустриален мениджмънт'' ЖП.тематиката ми е хоби от скоро около1/1,5г и познанията ми са от това каквото съм чел тук, и може би няма да съм от най пишещите,досега не съм имал допир ''отпреди да се запаля'' с жп.транспорт,локомотиви,инфраструктура.Това е мен :).
EMAIL icohg@abv.bg

Мнение от evrokoma »

Здравейте и от мен нека и аз се представя макар и малко късно.Казвам се Ивелин Димитров на 33г завършил съм СПТУ по ЖПТранспорт Русе випуск 1996.По душа и месторождение съм Русенец ,а по съпруга Добричлия.Влаковете са ми хоби още от малък.Докато учих в ЖП училището ежедневно ходих да се любувам на локомотивите и вагоните в ЛВЗ-Русе където в последствие съм си карал и практиката.Имах огромно желание да се включа в редиците на железничарите, но семейни проблеми ми попречиха а после жена дете и така и не успях да стана железничар.

ivo_ek_78@abv.bg

Мнение от sando »

Здравейте!Аз съм от Видин любител съм на влакове,любимия ми локомотив е 45 149.

Мнение от lokomotiv_lovech »

Здравейте и от мен :) Казвам се Георги Димитров Георгиев Роден съм на 5.10.1977 г в гр.Ловеч и в него живея Завършил съм техникум по механо-електротехника със специалност оператор металорежещи машини.В момента работя като мотокарист във винен завод. Хобито ми е ПЖПС,ДИЗЕЛОВИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛОКОМОТИВИ И МОТРИСИ събирам снимки на целия ТПС наБДЖ .Мечтата ми бе да стана лок.машинист но не се сбъдна ,от малък до сега БДЖ локомотивите са ми страст Skype ми е dasa4ki e-mail : lokomotiv_lovech@abv.bg Здраве,късмет и успех на всички във форума :thumbleft:
Само който нищо не прави той не греши
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Добре дошъл :!:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Добре заварил :) радвам се че съм част от този прекрасен форум
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

Най после един земляк :)
Добре дошъл и ти желая много хубави моменти в нашия форум ;)
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене

Благодаря и аз ви желая всичко хубаво и само :wink: готини снимки на локомотивите :)

Мнение от marvitch »

Попаднах на една снимка от архива си.

Изображение

:D Ха сега де! Кой- кой е и кой снима :lol:

Изображение

И приятелски поздрав на всички ентусиасти! :)
"От днес нататък българският род история има и става народ!" ...
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация