Мнение от plastikat »

Или си купи стативче :lol:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)

Мнение от loko_moto »

plastikat написа:Или си купи стативче :lol:
Не харесвам статив.Много дървени стават със статив.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Няма да забравя как веднъж ползвах статива на Наско на Стара Загора.Настроих апарата на самоснимачка , но вятърът , който духаше , клатеше статива и нищо не излезе.Добро приспособление , но при движение на въздушни маси е особено нестабилно и когато краката започнат да се тресат , се притесняваш дали няма да падне и техниката да се счупи.Освен това при заснемане на клип , трябва да се мести фотоапарата , а това е изключително неудобно , ако е поставен на статив.

Мнение от loko_moto »

Статив ползвайте само когато правите нощни снимки с по дълго време за затваряне на затвора или когато ще правите клип но само когато снимате в една посока и без местене.Поне аз за това бих го ползвал.

Мнение от SaiLeR »

Весо, не знам какъв статив ползваш, но купете си нещо читаво не от тия най евтините.Статива преди всичко трябва да е тежък, и то достатъчно за да не го духа вятъра, другото важно е фотоапарата да може здраво да се закрепи за него.Не е много удобно за разнасяне, но поне снимките стават читави.

Мнение от pach »

Купил съм си статив който по "баровските магазини" върви от 160 лв нагоре...а моя (досущ марка, модел и производител ...Китай) е само за ...цели 18 лв!!!!!!
Олекотена алуминиево пластмасова конструкция. Като монтирам камерата (HD със стереозвук - и той "участва във вариото на образа :wink: ) на него ако е на твърдо, затискам краката му с тежести (енциклопедии, кашони, чукове - според зависи :lol: ) а ако съм навън - задължително три скоби около края на краката, съответно забити в грунта. Нема мърдане ви казвам!!!!
Иначе отгоре го разхлабвам леко и въртя камерата със съответната ръчка - стават си перфектни клипове, освен някой познат ако не се изцепи в близост, радостен че ме е видял - прецаква се стереозвука.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"

Мнение от Ekcnpec »

44-134 написа:То ако е за въпроса и Станимирски не е помощник ама тва са други неща. Иначе бат Пешо дискотеката много снимки сте му направили :D
Станимир сам ми каза, че е помощник... ;-)
Не съм си го мислил аз...
А че е майстор по природа и душа, това никой не го отрича...

Бобъра, тази длъжност "Началник-влак", изчезна от службата на БДЖ преди едно известно число години... Не съм чул да са я възстановили... ;-)
Таралежът е птица упорита...
Без да го ритнеш, не излита...
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация