Няма да забравя как веднъж ползвах статива на Наско на Стара Загора.Настроих апарата на самоснимачка , но вятърът , който духаше , клатеше статива и нищо не излезе.Добро приспособление , но при движение на въздушни маси е особено нестабилно и когато краката започнат да се тресат , се притесняваш дали няма да падне и техниката да се счупи.Освен това при заснемане на клип , трябва да се мести фотоапарата , а това е изключително неудобно , ако е поставен на статив.

Купил съм си статив който по "баровските магазини" върви от 160 лв нагоре...а моя (досущ марка, модел и производител ...Китай) е само за ...цели 18 лв!!!!!!
Олекотена алуминиево пластмасова конструкция. Като монтирам камерата (HD със стереозвук - и той "участва във вариото на образа
) на него ако е на твърдо, затискам краката му с тежести (енциклопедии, кашони, чукове - според зависи
) а ако съм навън - задължително три скоби около края на краката, съответно забити в грунта. Нема мърдане ви казвам!!!!
Иначе отгоре го разхлабвам леко и въртя камерата със съответната ръчка - стават си перфектни клипове, освен някой познат ако не се изцепи в близост, радостен че ме е видял - прецаква се стереозвука.

Олекотена алуминиево пластмасова конструкция. Като монтирам камерата (HD със стереозвук - и той "участва във вариото на образа

Иначе отгоре го разхлабвам леко и въртя камерата със съответната ръчка - стават си перфектни клипове, освен някой познат ако не се изцепи в близост, радостен че ме е видял - прецаква се стереозвука.

напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"

Станимир сам ми каза, че е помощник...44-134 написа:То ако е за въпроса и Станимирски не е помощник ама тва са други неща. Иначе бат Пешо дискотеката много снимки сте му направили

Не съм си го мислил аз...
А че е майстор по природа и душа, това никой не го отрича...
Бобъра, тази длъжност "Началник-влак", изчезна от службата на БДЖ преди едно известно число години... Не съм чул да са я възстановили...

Таралежът е птица упорита...
Без да го ритнеш, не излита...
Без да го ритнеш, не излита...
Информация
Модератори