Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

24,25,31.12 и 01.01. забравете да има присъстващи, затова е датата 27-ми декември.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Saruman написа:24,25,31.12 и 01.01. забравете да има присъстващи, затова е датата 27-ми декември.
Най добре на 26 и 27,първият е почивен и е ден след Коледа...
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

еми тогава остава 26,27 декември, вместо да спорим за дата давайте предложения за пътуване, кой ден ще пътуваме това лесно се решава :roll:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Аз дадох до Свиленград ако отворят Пловдив - Димитровград. Даже може и да минем цялата 1-ва от Свиленград до Драгоман.

Мнение от Vancho »

Мда, и аз съм ЗА Свиленград :P Може да го съчетаем с Подкова при добро желание :) Естествено само при положение че лок 06 е натам :lol:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Коледа е празник и по традиция се празнува със семействата.На Нова година също всеки ще празнува някъде и не е подходящо за пътуване.Напомням старата форумска традиция: пътуването следва да започне най - рано на 25-ти вечерта и трябва да приключи най - късно до 30-ти сутринта.
Подкова забравете! До Свиленград само , когато затворят участъка Димитровград - Симеоновград.Пътуването тогава ще се осъществи с международния влак - ще се мине през Нова Загора - Симеоновград , а в Свиленград има 2 възможности - или разходка до граничната турска гара Kapikule (за тези , които си носят международните паспорти) , или се стои на гарата и се чака обратния международен влак.
Давайте предложения за маршрутите и влаковете.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

А къде да ходим, както винаги вие ще си решите къде да ходите и ще си идете, а аз със Русенците отделно. Още от сега ми мирише, че така ще стане. Аз казвам да се нахвърлят 2, 3 идеи и да се гласува. Па който не е съгласен да си ходи където иска! Защо да е задължително да са затворили Дг - Сви, че тогава да се отиде до Свиленград, аз понеже никога не съм ходил там, затова и искам там.

Мнение от emoboi95 »

защо да не отидем някаде в балкана :)

Мнение от rexkos »

emoboi95 написа:защо да не отидем някаде в балкана :)
В Балкана само 465/464, иначе няма да успеем да се качим във влака!
Един вагон, ама пълен! (4627)
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

за балкана вече ми се вижда малко банално, дайте някаква обиколка на България да направим :roll:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

През 2008-ма година ходихме до Силистра , след това във Варна и оттам в Пловдив.През 2009-та пътуването бе изцяло в Южна България (Ямбол - Стара Загора - Тулово - София - Петрич) , през 2010-та- предимно в Северна (София - Пловдив - Бургас - Шумен - Горна - Плевен - Червен бряг - Видин - София). Давайте идеи къде да бъде този път.
Хубаво е в някой град да имаме повече време престой за прилично ядене , обиколка и разходка , пък и малко да си починем от влака. :D
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Убийствено до Добринище, ако още има влакове. Ето втора идея от мене, първата до СВИ може да се направи така от южната до западната граница. Лично аз 2009-та ходих до Свищов и Черквица. 2010 работех на 27-ми декември и заради това пътуването ми остана за края на януари. Тогава с Ванчо ходихме до Румъния.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

виж съгласен съм до Добринище, но ще е хубаво след това да го продължим до Северна България или нещо от сорта
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Май до Добринище не си ходил... След Добринище никъде няма да ти се ходи повече, 11 часа лашкане ще ти се види в повече. ;)
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

45 часа ме е лашкал влак, накрая като се прибрах в СЗ бях като съсипан, после като се прибрах в къщи се пльоснах като купол на ливада :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация