24,25,31.12 и 01.01. забравете да има присъстващи, затова е датата 27-ми декември.
еми тогава остава 26,27 декември, вместо да спорим за дата давайте предложения за пътуване, кой ден ще пътуваме това лесно се решава 

Аз дадох до Свиленград ако отворят Пловдив - Димитровград. Даже може и да минем цялата 1-ва от Свиленград до Драгоман.
Коледа е празник и по традиция се празнува със семействата.На Нова година също всеки ще празнува някъде и не е подходящо за пътуване.Напомням старата форумска традиция: пътуването следва да започне най - рано на 25-ти вечерта и трябва да приключи най - късно до 30-ти сутринта.
Подкова забравете! До Свиленград само , когато затворят участъка Димитровград - Симеоновград.Пътуването тогава ще се осъществи с международния влак - ще се мине през Нова Загора - Симеоновград , а в Свиленград има 2 възможности - или разходка до граничната турска гара Kapikule (за тези , които си носят международните паспорти) , или се стои на гарата и се чака обратния международен влак.
Давайте предложения за маршрутите и влаковете.
Подкова забравете! До Свиленград само , когато затворят участъка Димитровград - Симеоновград.Пътуването тогава ще се осъществи с международния влак - ще се мине през Нова Загора - Симеоновград , а в Свиленград има 2 възможности - или разходка до граничната турска гара Kapikule (за тези , които си носят международните паспорти) , или се стои на гарата и се чака обратния международен влак.
Давайте предложения за маршрутите и влаковете.

А къде да ходим, както винаги вие ще си решите къде да ходите и ще си идете, а аз със Русенците отделно. Още от сега ми мирише, че така ще стане. Аз казвам да се нахвърлят 2, 3 идеи и да се гласува. Па който не е съгласен да си ходи където иска! Защо да е задължително да са затворили Дг - Сви, че тогава да се отиде до Свиленград, аз понеже никога не съм ходил там, затова и искам там.
защо да не отидем някаде в балкана 

В Балкана само 465/464, иначе няма да успеем да се качим във влака!emoboi95 написа:защо да не отидем някаде в балкана
Един вагон, ама пълен! (4627)
за балкана вече ми се вижда малко банално, дайте някаква обиколка на България да направим 

През 2008-ма година ходихме до Силистра , след това във Варна и оттам в Пловдив.През 2009-та пътуването бе изцяло в Южна България (Ямбол - Стара Загора - Тулово - София - Петрич) , през 2010-та- предимно в Северна (София - Пловдив - Бургас - Шумен - Горна - Плевен - Червен бряг - Видин - София). Давайте идеи къде да бъде този път.
Хубаво е в някой град да имаме повече време престой за прилично ядене , обиколка и разходка , пък и малко да си починем от влака.
Хубаво е в някой град да имаме повече време престой за прилично ядене , обиколка и разходка , пък и малко да си починем от влака.

Убийствено до Добринище, ако още има влакове. Ето втора идея от мене, първата до СВИ може да се направи така от южната до западната граница. Лично аз 2009-та ходих до Свищов и Черквица. 2010 работех на 27-ми декември и заради това пътуването ми остана за края на януари. Тогава с Ванчо ходихме до Румъния.
виж съгласен съм до Добринище, но ще е хубаво след това да го продължим до Северна България или нещо от сорта

Май до Добринище не си ходил... След Добринище никъде няма да ти се ходи повече, 11 часа лашкане ще ти се види в повече. 

45 часа ме е лашкал влак, накрая като се прибрах в СЗ бях като съсипан, после като се прибрах в къщи се пльоснах като купол на ливада 

Информация
Модератори