8692 с 63-ки вместо 44-ки на ПО с 11+ , през Пзк с 12+. С какво ли закъснение е пристигнал в София? 

Последно промяна от VESO на Нед Окт 10, 2010 8:13 pm, променено общо 3 пъти.

Мисля, че всичките ПВ от Варна до Шумен сега със по 3 вагона. От време на време им слагат и по някой 74-серия вагон (скоро обаче не са), дори преди години имаше изцяло състави с тази серия. Дано отново им добавят и такива вагони.VESO написа:А по принцип с колко е? С 3 ? Помня преди година - две , че всички влакове от морската столица до Шумен , които бяха композиции , вървяха с 4 второкласни , после ги намалиха на 3.Сега не съм сигурен , но мисля , че остана един с 4.
Последно промяна от stani_46001 на Нед Окт 10, 2010 8:55 pm, променено общо 4 пъти.

Към "svd90" - от и до Ст.Загора още не съм ходил с Уикенда , но от Пловдив населеността вече не е толкова голяма , както беше предишните месеци - вече по 4-5 човека във вагон се смята за нормално явление.Виж за "Сл.бряг" не може да се каже същото - както и преди , така и сега си регистрира редовната населеност , особено като за неделен ден.Хора си има и изобщо не ги притеснява календарната цена.Както вече съм казвал , към 80 % от пътникопотока е до Подуяне , на центр. СФ влакът пристига почти празен.
За 3622 има още по - малко пътници , тъй като пристига по - късно в столицата - около 9-10 човека се качват от ПО.
Към "stani_46001" - на 1-ви август направих тази снимка на 42179-2 без да забелязвам нищо особено. По - късно при прегледа на всички фотографии , установих , че влакът от нея - 20161 само до преди година беше с 4 вагона , всичките прилично пълни с народ , като , ако се случеше купейна 47-ца (предимно се пускаха 17-ки) , имаше правостоящи и в коридора.А както от снимката се вижда , вагоните вече са сведени до 3.Това ме учуди , тъй като точно 20161 се използва масово от ученици и работници , пътуващи от Шумен , Провадия и Каспичан и не мога да повярвам как тези тълпи се побират в 3-те вагона , особено в работни дни.
За 3622 има още по - малко пътници , тъй като пристига по - късно в столицата - около 9-10 човека се качват от ПО.
Към "stani_46001" - на 1-ви август направих тази снимка на 42179-2 без да забелязвам нищо особено. По - късно при прегледа на всички фотографии , установих , че влакът от нея - 20161 само до преди година беше с 4 вагона , всичките прилично пълни с народ , като , ако се случеше купейна 47-ца (предимно се пускаха 17-ки) , имаше правостоящи и в коридора.А както от снимката се вижда , вагоните вече са сведени до 3.Това ме учуди , тъй като точно 20161 се използва масово от ученици и работници , пътуващи от Шумен , Провадия и Каспичан и не мога да повярвам как тези тълпи се побират в 3-те вагона , особено в работни дни.
Последно промяна от VESO на Съб Окт 22, 2011 11:47 am, променено общо 1 път.

Информация
Модератори