Мнение от alexlm6 »

Здравейте,рдавам се да се присъединя към интереснят Ви форум. Ще се радвам ако мога и аз да Ви бъда полезен.
бъди добър в това което првиш
Здравейте

Мнение от milenski51 »

Казвам се Милен Николов на 30г. от Бургас .От малък съм фен на железницата от скоро се запалих да снимам влакове и от 1 година близо се занимавам и с влакови симулатори .По професия съм телевизионен техник компютрите и електрониката ми бяха хоби но ми станаха професия и си намерих ново хоби железницата .Като малък имах мечти да стана машинист но както често се случва в живота тръгнах по другият коловоз .
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

добре дошъл г-н Миленски :roll:

Мнение от milenski51 »

bobara_e_tuk написа:добре дошъл г-н Миленски :roll:
Добре заварил форумът много ми харесва има доста много и отлична информация за хора като мен който не са в системата на БДЖ и НКЖИ.Продължавайте в същият дух .
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Добре дошъл и от мен! Пожелавам ти приятни мигове във форума и нека времето , прекарано тук да е от най - ползотворните часове и минути. :)

Мнение от ivanovbg »

Здравейте!
Казвам се Красимир Иванов и съм на 18 години. От Карнобат съм
Винаги съм обичал влаковете, винаги обичам да пътувам с влак. Познанията ми обаче са оскъдни, но се надявам от този форум да ги обогатя.
Занимавам се с програмиране, исках да уча в ТУ, но уви няма да стане поради финансови причини.
За мен е чест да бъда част от този форум!
Обратна връзка:

Мнение от r0n1s1z3 »

Здравейте!

Казвам се Атанас Йорданов от Стара Загора. на 22 години съм. Живея в София. Работя като системен администратор в Централното управление на НАП.

Любител съм на железниците, може би от два фактора... Това че като много малък обикалях покрай коловозите на гара Стара Загора да "посрещам и изпращам" влакове... Другия фактор предполагам е по-големия ми брат Експрес ... Като малък постоянно му крадях списанията "Железопътен транспорт" :D :D :D ...

Откъм техническата част не знам нищо... Надявам се тук да понауча нещо... Успех на всички!

Мнение от dobo »

Ами май май е и мой ред.
Казвам се Добромир Василев от гр.Варна на 23 год..Млад електроинженер съм.Понастоящем съм в гр.София.С железниците съм свързан по бащина линия.Той беше в лок.депо Варна машинист.И така де.От време на на време ме вземаше с себе си.Голямо изживяване си беше на 13 годишно начело на влак :lol: Абе купон си беше отвсякъде.Особенно като си нададох главата от електровоза имаше частична паника от пътниците, аджеба какво праи туй лапе там :lol: Абе хубави времена бяха.
И както и да.Пробвах да вляза в ВТУ-то, обаче не ми достигнаха някакви си две-три десети.Е съдба, казвам си аз.И завърших в МЕИ-то във Варна.
И общо взето това е за мен.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

добре дошли :roll:
Здравейте казвам се Християн Илиев Конов на 15 години от град Плевен. Интересите са ми фотографията и влаковете.Много обичам да седя с часове на гарата, за да снимам влаковете и, за да им се наслаждавам.Това е за мен.

Мнение от pipipilota »

Здравейте казвам се Тодор Бояджиев от гр. София на 13 г. Голям фен съм на железницата и много искам да стана машинист (дано) ! Иначе форума е много добър има всякаква информация! :D

Мнение от kikiface »

Здравейте на всички форумци. Казвам се Богомил Георгиев на 17 години, син съм на Росен Георгиев (навярно Марио го познава) бивш машинист от БДЖ сега е машинист в метрото. Запален съм по влаковете от малък и най-вече от баща ми. Присъствал на пътуванията до Банкя и на двете парни. Имам стари клипове от 90 та и 93 та с парните 01.23 и вече историческата 26.26. Заради тях не се сдържах и затова се присъединявам към форума.

Мнение от zifata »

Здравей те реших да ви се представя и аз,казвам се Георги Янев,но повече ме знаят като Жоро.Завършил съм ПЖИ виоуск 56,в момента работя в метрото като депомаистор.С някои от вас се познаваме от атракционния влак до Банкя.

Мнение от gugu_134 »

Аз съм Георги Георгиев от Русе и съм на почти 19 години. Надявам се тук да намеря хора с общи интереси и най-вече се интересувам от форумни събирания и пътувания. Ако има някой от Русе, който участва в подобни събития бих се радвал да се запознаем и да ходим заедно.

Мнение от doctors »

Здравейте!Казвам се Иво на 28 години съм - влаковете са ми една от страстите - като дете съм живял временно до жп гара Карлово,а после ходех там на гости на леля ми - от там бях и на влаковете,освен това една от бабите ми също има апартамент на гарата - ходил съм и при нея - от тераската и хубаво се виждат влаковете - но не всички :)
Та апартамента на леля ми - там живееха също баба ми и дядо ми и от там съм гледал влакове.Като дете съм карал бабите и други хора да ме водят да гледам влаковете.Като по-голям също ходих на гарата дали сам дали с приятели.Така се озовах и в техникум по железопътен транспорт "Христо Смирненски" Гр.Карлово който завърших през 2001 - с специалност железопътна техника.Така бях близо до едната си страст.
От дете обаче харесвам и другата си страст медицината - това исках от дете,после осъзнах,че това искам в техникума в 9-ти клас и така до края.Както може би се досещате - се отдадох не на влаковете,а на медицината,но влаковете ми остават страст и ще бъдат такива.Обичам да пътувам с влак,да гледам влакове,снимки и др.
Радвам се,че аз се присъединявам към вас.
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация