Вчера на 32 117/118, обслужваща влак 50110 блокира редуктор преди гара Дупница. ЕМВ е прибрана в депо Дупница до привеждането и в годност за придвижване към София. Влак 50110 е обслужен със 110мин закъснение от 32 141/142, взета от влак 50223, което причини и 30мин закъснение на влак 50205. Влак 50224 е обслужен само от 32 107/108 (вместо от 32 107/108 + 32 141/142, както е по график в Петък) и се движеше навреме. След счупения пантограф на 33 005/006 и влизането на 32 077/078 за струг, в София остават 8 (осем) ЕМВ в движение.
За сметка на това пътниците са били доволни от 10113 / 10116 на 14-ти ноември. 
Случайно днес се срещнах с едно момиче , пътувало на тази дата от Септември до Костенец с вагоните серия 63 и тя ми сподели , че такъв лукс рядко се срещал - да си плащаш за пътнически влак , а да пътуваш с вагони които до преди време са се движили само на ускорени влакове.
"Ех , ако всички ПВ бяха с такива вагони" - сподели тя накрая.

Случайно днес се срещнах с едно момиче , пътувало на тази дата от Септември до Костенец с вагоните серия 63 и тя ми сподели , че такъв лукс рядко се срещал - да си плащаш за пътнически влак , а да пътуваш с вагони които до преди време са се движили само на ускорени влакове.
"Ех , ако всички ПВ бяха с такива вагони" - сподели тя накрая.
Последно промяна от VESO на Съб Ное 17, 2007 10:30 pm, променено общо 1 път.
За 10113 се досещам какво е било вътре особено със смрадливите елементи от Ихтиманско , но 10116 го огледах внимателно и дори влязох в първия вагон.Всички сепарета с масичка бяха заети , но имаше и немалък брой свободни седалки.От ПО до Стм най - вероятно е имало малко гъчканица , после влакът се изпразва някъде до Костенец.На СФ не знам с колко човека пристига , но предполагам се броят на пръсти.
(Някой преди време по форума беше писал , че една вечер в силен дъжд са пристигнали с електричката на центр. гара само с един пътник , който се качил някъде по спирките и чакал повече от час въпросния 10116).
(Някой преди време по форума беше писал , че една вечер в силен дъжд са пристигнали с електричката на центр. гара само с един пътник , който се качил някъде по спирките и чакал повече от час въпросния 10116).
Въпросният пътник беше чакал един час на спирка Стамболово и си слезе на Ихтиман. От там до Сф нямаше нито един.VESO написа:(Някой преди време по форума беше писал , че една вечер в силен дъжд са пристигнали с електричката на центр. гара само с един пътник , който се качил някъде по спирките и чакал повече от час въпросния 10116).
Аз се съмнявам, че изобщо са се качили всички желаещи. Електричката се наблъсква като консерва.VESO написа:От ПО до Стм най - вероятно е имало малко гъчканица
Това е дало възможност 1622 да се понапълни още малко.Понеже Стм е в градска зона 1 , пътниците с карти (каквито са над 90 % от учениците и работещите в ПО) могат спокойно да ползват бързия.
Значи 10116 е пристигнал само с превозната бригада и машинистите?
Досега не си спомням такъв случай , толкова ли няма никой за София, може би проблемен е часът на пристигане в крайната гара.
Значи 10116 е пристигнал само с превозната бригада и машинистите?
Досега не си спомням такъв случай , толкова ли няма никой за София, може би проблемен е часът на пристигане в крайната гара.

Нито веднъж не съм стигал с него в крайната гара , но поне досега във форума никога не се споменало , че влак пристига само с обслужващите го бригади.А ти колко пъти си виждал влак , пътуващ на разстояние 156 км да пристига в крайната си гара съвършено празен?Аз не съм , затова се и изненадах и писах че главния "виновник" за това е късният час на пристигане.Явно не може да се измести по - рано.bdz46 написа:....Колко пъти си пътувал до София с 10116?
А когато имам път към София по това време , обикновено си хващам "Сл.Бряг".
Сега погледнах влака в електронното разписание на БДЖ (на пътеводителя ми повече не се доверявам) и открих , че 10116 има престой на Сп от 18:33 до 19:07 , за да чака 1622 да го надмине.Не може ли престоят да се съкрати на няколко минути , а надминаването да стане на Белово?Така пътническият ще пристига в крайната си гара по - рано.21:31 като час също е късен.
За този конкретен влак не знам, но се убедих поне в един факт, за който Весо говореше преди време - а именно, че мотрисите от Хисар за Долна махала и Пловдив обикновено тръгват почти празниbdz46 написа:Няколко пъти.VESO написа:А ти колко пъти си виждал влак , пътуващ на разстояние 156 км да пристига в крайната си гара съвършено празен?
С по 1-2 пътника - много пъти. Виждал съм и влак да тръгва от началната си гара съвършено празен.

Информация
Модератори