Влак с дестинация от Червен бряг само до Мездра с цели 3 вагона!!!Nikss написа:....... КПВ 20234 и видях само 4 човека като 2 бяха в първия вагон и 2 в последния,а втория беше напълно празен.Естествено превозната бригада е отделно.Според мен за този влак днес 1 вагон беше достатъчен даже предостатъчен.

На другия полюс беше положението в 8610.От Пзк едва успях да намеря свободно място при две баби на едно сепаре с масичка.След Септември стана някаква лудница , понеже доста хора идваха със 16102 и се качиха в нашия влак.Малко преди Белово от 3-тия вагон , в който бях седнал отидох до първия (след фургона) и констатирах 100% населеност , като имаше и хора застанали до вратите.Впечатление ми направиха двама души , които си говореха в предверието между двете врати и бяха седнали върху саковете си с багаж.
В 8611 също нямаше свободни купета.Качих се от първия след фургона пътнически вагон и до 3-тия , където седнах , констатирах 80-90 %-ова населеност.В първокласния също нямаше свободно купе , но вътре хората бяха по трима или 4-ма , докато в купетата на вагоните втора класа по 5-6 човека отвътре гледаха умно.