Мнение от Ryan »

Много благодаря :)

Ако бяха толкова влаковете и в такива часове съм сигурен, че 5-та щеше да бъде много по-рентабилна и по-удобно, но някои фирми.... :roll:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

rexkos написа:....
Сега ако пуснеш разписанията по линиите 6 и 81 вече нямаш грешка! :D
За кой точно период те интересуват , понеже се опасявам , че някои разписания ги нямам , за да мога да проверя с какво разполагам и да го сканирам?
Между другото се учудвам как не забелязахте нещо интересно в разписанието на 23-та линия. :lol: :o :lol:

Мнение от Ryan »

VESO написа:Между другото се учудвам как не забелязахте нещо интересно в разписанието на 23-та линия. :lol: :o :lol:
Забелязах, че с идването на ДМВ Дезиро времепътуването се е намалило с 30 мин. . Това ли имаше впредвид? :wink:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И не само това.Забележете , че между Плевен - запад и Ясен има спирка Лев , която на моята карта от 1996-та е отблезана като гара.Тази спирка е съществувала до 2001-ва , когато е закрита.Нещо идентично се е получило и със сп.Долна Митрополия , а се сетих и за още една "гара" (от картата ми през 1996-та) - Згалево , намирала се е по 14 километровото междугарие Гривица - Пордим.И 3-те вече ги няма.

За да не се отклоняваме от темата , кое разписание на 6-та и 81-ва линия ви трябва?

Мнение от Ryan »

VESO написа:И не само това.Забележете , че между Плевен - запад и Ясен има спирка Лев , която на моята карта от 1996-та е отблезана като гара.Тази спирка е съществувала до 2001-ва , когато е закрита.Нещо идентично се е получило и със сп.Долна Митрополия , а се сетих и за още една "гара" (от картата ми през 1996-та) - Згалево , намирала се е по 14 километровото междугарие Гривица - Пордим.И 3-те вече ги няма.
Тъй като съм от Плевен(но живея в София) ще ви разкажа за тази спирка (на нея никога не е имало коловозно развитие). Спирката се е намирала на главната 2 линия. Построена е със цел извозване до работниците на близкия циментов завод. Наречена е "лев", защото едно време, когато се е строял циментовия завод, предприемачът ,построил завода е започнал само с 1 лев - всичко останало е било заеми и затова е наречена "лев"

Мнение от 46 242 »

Така е за спираката Лев, но едва ли помниш далечната 1981 когата удвоиха Стара Гара-Ясен. Трябва да получа подвържедние, но ми се върти в главата коловоз,на които разминаване.
Згалево беше гара до 1979 - до удвояването на Гривица-Пордим.
Имаше и спирка Пролет, ама няма няма да кажа къде беше :P 8)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:И не само това.Забележете , че между Плевен - запад и Ясен има спирка Лев , която на моята карта от 1996-та е отблезана като гара.Тази спирка е съществувала до 2001-ва , когато е закрита.Нещо идентично се е получило и със сп.Долна Митрополия , а се сетих и за още една "гара" (от картата ми през 1996-та) - Згалево , намирала се е по 14 километровото междугарие Гривица - Пордим.И 3-те вече ги няма.

За да не се отклоняваме от темата , кое разписание на 6-та и 81-ва линия ви трябва?
На 05 Юли тази година когато се връщах от Плевен с ПВ 20130 обслужван от ЕМВ 32 037/038 влака спря на сп.Лев. :shock: :x Надникнах,но никой не слезе. :shock: :o

Мнение от rexkos »

VESO написа:
Някой ГДВ който да е преди 2002 година. :wink:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

46 242 написа:....
Имаше и спирка Пролет, ама няма няма да кажа къде беше :P 8)
Между Левище и Елисейна? :D

Мнение от rexkos »

Спирка Пролет се намира малко след Левище в посока Мездра и все още не е закрита и се радва на спиращите влакове през деня. :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

rexkos написа:..
Някой ГДВ който да е преди 2002 година. :wink:
График от 1998-ма устройва ли те? :D

Мнение от rexkos »

Устройва ме. :wink:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

София - Кюстендил;
Кюстендил - Гюешево;
Гюешево - Перник;
Перник - София;

Разписанието на линията Филипово - Панагюрище ще го дам по - късно.

А сега специално за Rexkos , едно разписание на участък , много добре познат от него. :)
График 1;
График 2.

Мнение от Ryan »

Забележете само БВ611 за какво време взима разстоянието от София-Кюстендил 2ч и 7мин., ако не греша :wink: Същият машрут сега с Дезиро се взима за 3ч.-направете сметка колко е спаднало качеството на инфрата по 6 !!!

Мнение от rexkos »

Весо, много благодаря за предоставените разписания. Правят ми впечатление времепътуванията по 6-та (Радомир-Гюешево). Разликата е от Земята до Небето. :shock:

По линията (София)-Волуяк-Перник е интересен чифтът Перник-Разменна-Перник. Едва ли някой човек освен железничар е пътувал този влак. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “График за движение на влаковете | Trains schedule”

Информация