Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ето какъв е крайният резултат след ремонта на приемното здание на сп.Церово
Както знаете горната част на гарата е боядисана в оранжево.Долната е в кафяво:
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 312500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 781250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 031250.jpg
ето как изглежда приемното здание отстрани
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 781250.jpg
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Labros написа:То от този модел има на Стара Загора и Димитровград.На Свиленград пак са същите,само че по-малки.
Таблото в Д-град е огромно и определено няма правописни грешки поне аз не съм виждал

Мнение от 44 058 »

Zdravko_box написа:Таблото в Д-град е огромно и определено няма правописни грешки поне аз не съм виждал
И да гледаш и да не гледаш едва ли ще забележиш...
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Е че да не очакваш на таблата да пишат с толкова правописни грешки с колкото пишеш ти?
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Гара Змейово, позната като гарата с най-точен часовник в България, вече от доста време е.....без часовник изобщо.. :cry: :cry: :cry: :cry: БЕЗ КОМНТАР 8)

Изображение
Обратна връзка:

Мнение от SoAlien »

Zdravko_box написа:
Labros написа:То от този модел има на Стара Загора и Димитровград.На Свиленград пак са същите,само че по-малки.
Таблото в Д-град е огромно и определено няма правописни грешки поне аз не съм виждал
Чак огромно да е - не мисля ...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Часовникът на гара Змейово явно е притрябвал за нещо.Едва ли са го свалили за ремонт.Нека изчакаме да мине време , за да преценим дали наистина с него се е случило това , за което си мисля.

Мнение от LALich »

Не съм сугурен ,но бях чул за часовника че е свален и занесен в "Музея на Транспорта" в Русе.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Някой може ли да покаже фотография на този часовник щом е в музея (ако е там) има антична стойност и си заслужава да бъде видян
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Най - добре ще свърши работа една стара снимка на гара Змейово.Павката мисля , че има такава.
Когато на 8-ми юли минах оттам , направих тази снимка , от която ясно се вижда , че часовник няма.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

VESO написа:Най - добре ще свърши работа една стара снимка на гара Змейово.Павката мисля , че има такава.
Когато на 8-ми юли минах оттам , направих тази снимка , от която ясно се вижда , че часовник няма.
Весо, за съжаление и аз нямам снимка на гарата с часовник :?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Това за най-точният часовник мяза на някоя стара легенда от време оно (което не пречи да е достоверна, но не е актуална). Липсата на външния циферблат не означава, че гарата е без часовник, защото това отвън на перона е просто визуализиращ уред.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

bdz46 написа:Това за най-точният часовник мяза на някоя стара легенда от време оно (което не пречи да е достоверна, но не е актуална). Липсата на външния циферблат не означава, че гарата е без часовник.
Да, най-вероятно легендарният елемент в тази история наистина присъства, но да не забравяме, че може би чисто географското разположение на гарата предполага някакво осреднено часово време в България (за пример ще кажа, часовата разликата между Шумен и София е 1 мин. :wink: )
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Щом е останало като легенда , значи може би наистина има нещо.Нали знаеш че във всяко неверно твърдение има доза истина? :D Наслучайно именно часовникът на Змейово не е придобил славата си току - така.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Слънчева снимка на една изключително симпатична гара по 4-а линия в Източните Родопи - гара Мост!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация