Не ни остава много време да разберем - про традиция, влакът пак трябва да мине на 05.09. тъй, че ще го видим от какво ще се вози. 46 203.6 няма да е готова до тогаз сигурно, но 46 205.1 може да го вози преспокойно. Ако питат мен обаче, редно е да лъснат 211 и тя да си го тегли, много чаровна машина е. А и не боксува както 205.VESO написа:Ако се спазва традицията , тази година би следвало от ВА влакът да се поеме от 46205-1 (ако 203 не е готова до началото на септември).Вече 4 години подред , 462XX-X , която се е появила на бял свят същата година , тегли "Ориент Експрес" от морската столица.

Администратор
64.19
Ексклузивна информация , буквално от последните минути - "Ориент Експрес" преди половин час е акостирал на цент. Русе , теглен от два румънски дизела.Композицията е била към 15-16 вагона и се очаква да замине за Варна.Привечер потегля от морската столица в посока Димитровград.Спотърите да се готвят.
Ами към 13:20 трябва да е потеглил от Русе.Като се пресметне пътя по неособено приятната за пътуване 9-та линия , се получава време малко повече от 3 часа.След 16:20 може би ще е там.
Последно промяна от VESO на Нед Окт 11, 2009 1:13 am, променено общо 2 пъти.

Моля кажете кога и по кое време трябва да се върне Ориент експрес. В колко часа ще тръгне от Димитровград. Колко време му трябва да стигне Царева Ливада, че да го видя и снимам.
Ето едно скромничко клипче от мен с не особено добро качество, за което се извинявам, но и светлината не бе с мен в днешния ден, а и за втора поредна година изтървах влака като пристигна с двата румънски дизела
http://www.dailymotion.com/user/vancho_ ... i_dsci0319

http://www.dailymotion.com/user/vancho_ ... i_dsci0319
В 20:30 заминава за Димитровград.Което означава , че в Дг ще бъде в малките часове на деня.
Saruman , на връщане влакът ще е транзитен и ще спира само в Дг (за смяна на тягата) и в Русе (пак за същото).В Димитровград май беше към 1:25-2:00 , така че през Ц.Ливада ще мине рано сутрин , когато още е тъмно.
Saruman , на връщане влакът ще е транзитен и ще спира само в Дг (за смяна на тягата) и в Русе (пак за същото).В Димитровград май беше към 1:25-2:00 , така че през Ц.Ливада ще мине рано сутрин , когато още е тъмно.

Жалко, ако е така 

Да, какво стана с Ориента върна ли се?
Информация
Модератори