Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Искам да известя форумците за следното: от последната обща среща измина доста време,някой дори са забравили за нея,а други улисани в своите ежедневни ангажименти,не разполагат дори и със свободно време.
С оглед на това искам да предложа образуването на нова форумска среща с 2 основни цели: приятна компания и разтоварване от напрегнатите ( и най - често осеяни с различни проблеми )изминали дни.За да има събирането жепейска насоченост (с каквито цели е нашият форум),нека срещата включва и кратко пътуване с влак,което да се отрази на самата обективна обстановка.
Следователно да обощя предложението си в общ вид:
1. фактическа обстановка - събиране на форумците в ресторант или кръчма,с цел както да се осъществят както нови контакти,така и да се обмени информация за актуални и текущи събития (почитателите на бирата могат да демонстрират възможностите);
2. местосъбиране - заведение на гара Банкя;
3. времепътуване - отиване - влак 13208 (12:10 от центр.СФ); връщане(ориентировъчно) - влак 13207 (14:05 от Банкя).Пловдивската група ще дойде с Дианата (8:00 от центр. ПО);
4. дата - това се оказа най - проблемия въпрос,като целта ми е да се съберат повече хора,затова избрах както почивен ден,така и часа да е ориентиран към обяд в общи линии прелагам 27- ми ОКТОМВРИ. Датата също е ориентировъчна,но я избрах с желанието да е удобно на повечето хора.Всеки може да прави предложение.

Думата имате вие......

Мнение от rexkos »

Аз ще дойда. На 27 и 28 със сигурност ще съм свободен. :)
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

rexkos написа:Аз ще дойда. На 27 и 28 със сигурност ще съм свободен. :)
За сега и аз. Мисля си обаче, че няма да ни стигне времето в Банкя, трябва да се помисли и за по-късно връщане.
За кое заведение на гарата става дума, то има едно на самия перон?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Точно затова след "отиване" сложих "ориентировъчно" в скоби.Ние всички ще тръгнем от СФ,но после който иска , да се връща индивидуално.Затова един ориентировъчен час е примерен,повечето знаем разписанието и всеки отделно ще си преценява кой влак да си хване на връщане.
Говорих с админа Марио и той каза,че знае за някакво заведение на 7-8 минути път от гарата.
Да уточня и още нещо - нека всеки се изкаже за датата - дали да е в събота на 27-ми , или в неделя 28-ми.Мен лично ме устройва първия ден,но ако някои от форумците имат възможност,не са на работа или са свободни не в събота,а в неделя,да се съобразим с тях.

Мнение от rexkos »

От Банкя можем да се върнем с 13209 (Банкя - 17.20, София - 17.53), а пловдивската група може да се прибере у дома с 1651. (18.30) :)

Мнение от rexkos »

Въпреки че някои на 28-ми са свободни, не мисля че ще бъде целесъобразовано да се организира срещата същия ден, заради местните избори. В делнични дни пък много хора са заети, така че нека остане събота - 27 октомври. Трябва да се съберем повечко хора, както беше на среща в Пловдив. :)
Обратна връзка:

Мнение от Zarazen »

На 27.10. съм свободен. На драго сърце ще дойда :D. Надявам се да дойдат повече форумци на срещата :)

Мнение от the_gangsta »

И аз на 27-ми съм на линия така че живот и здраве и аз ще дойда.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Нека най - късно до петък сутринта се отбележи окончателен списък с хората,които ще идват,за да се знае колко места да се резервират в заведението в Банкя.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

rexkos написа:От Банкя можем да се върнем с 13209 (Банкя - 17.20, София - 17.53), а пловдивската група може да се прибере у дома с 1651. (18.30) :)
Аз съм ЗА този вариант. В Банкя има прекрасно място, където да се събере форума и да се обсъдят различни теми, касаещи и не железниците. Лично аз ще дойда.
64.19
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Аз може би ще дойда, отсега не мога да потвърдя 100%. Също тъй ако идвам ще дойда направо на Бн с колата, защото преди туй ще съм в Люлин, който е по-близо до Бн отколкото до гара Сф.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

ВНИМАНИЕ!!!

Предлагам срещата да се състои на 27.10.2007 г. като тръгването за Банкя да стане с КПВ 13272, заминаващ от София в 09:55 и пристигащ в Банкя в 10:30. Пловдивската глупа може да дойде в София с УБВ 1602.

Връщане от Банкя:

:arrow: Вариант 1:КПВ 13207, заминаващ от Банкя в 14:05 и пристигащ в София в 14:39. Пловдивската глупа може да отпътува в този случай с УБВ 1601.

:arrow: Вариант 2:КПВ 13209, заминаващ от Банкя в 17:20 и пристигащ в София в 17:53. Пловдивската група в този случай може да отпътува с БВ 1651.
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Аз ще дойда със сигурност.

Мнение от 07019 »

Aз ще дойда също.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Все пак за кое заведение става въпрос? Та ако ми се отвори парашута да кацна и аз направо там.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация