Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Онзи ден преди надлеза на гара Казанлък, деца - българчета замеряха влак 3601 с камъни, вероятно ей така за кеф. След като уведомих Транспортна полиция, бе ми съобщено, че за радост няма счупени прозорци.
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

А нещо по въпроса за децата било ли е направено :?:

Мнение от Labros »

Съмнявам се,че фуражките от Транспортна са направили необходимото за задържане на злосторниците.Пък и Марио каза,че са деца-фуражките ще кажат:нямат сура /години/,непълнолетни са и с това се приключва въпросът.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Не би трябвало така да се измъкват. Как така те ще замерат, а с мойто връсници в общи линии не замеряхме нищо :!: Все едно ние сме балами че не сме си доставяли кефа като сме замеряли. :evil: А тия сегашните пиклювци от 1995 година на горе да си правят каквото искат и само да реват на бащите си :!: Последното замерване по влак в Казичане, както бях споменал - аз бях извикан и смъмрен " защо преча на децата да си играят и какво право имам да им посегам и командвам :!: " . Идваше ми тогава да напсувам всички там и да си онида :!: Та по въпроса - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКВАТ ЕЙ ТАКА :!:

Мнение от Labros »

Не трябва,но все пак това е България....

Мнение от Mashinista »

Колегата Лаброс е прав България сме и тук законите не важат много,много освен в полза на политиците!Иначе виждал съм хора да замерят влакове,но не можах нищо да направя по въпроса за да ги спра! :x Просто не виждам какво им пречат толкова?!

Мнение от Labros »

Вижте как простотията и наглостта на драскачите може да доведе до нещастен случай:
http://labros48.free.bg/P4060714.JPG
Това е ПВ 10 112.Снимката е от днес 06.04.2006.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Трябвало е направо да я откажат тази ЕМВ. 32 109 е още по-зле - някой е боядисал плътно целите прозорци.
Обратна връзка:
замеряне с камъни

Мнение от shotik »

Чета и виждам че всички сте ядосани на тази варварщина и безнаказаност.От Вас някой дали е виждал как лети камък ,разбива челното стъкло на на локомотива ,минава на сантиметри и се удря в стъклото на машинното помещение?На мен ми се случи с лок.0614 когато работех с него.камъка тежеше 380 грама а скоростта на движение на влака беше 60 км/ч.Случаят беше по линията Биримирци-Подуяне-разпределителна при 130 училище.В ПДТ извиках полицаите ,но само констатираха счупването ,в депо София написах рапорта,извиках репортер от Канал 1, дойде репортерката Весела Смилец и оператор,снимаха показаха по новините и какво-нищо.От шефовете никой не пожела да дойде да види какво е станало.Всякакви хвърлят,не само цигани,не само малки деца.От по-възрастните колеги работещи на електровози може би да си спомнят за убития машинист от вързано на канап шише и вързано на мост над линията -мисля че беше пред Нова Загора.Машиниста Красимир Владимиров на 55 серия,пътуващ без служба с вл.490 за смена на колега в Димитровград-Юж,при Костинброд беше ударен от хвърлен камък ,който счупил прозореца на купето и го удря по главата.Закарали са го в Пирогов за зашиване на раната.Това беше около 2001 г.
Това е момчета истината -не можеш да спреш и да го хванеш,не можеш и да го видиш и запомниш,но колко пъти сме искали в такива участъци да има някой с камера и да ги заснима и с този материал да го осъдят-за мен това е опит за предумишлено убийство,независимо дали осъзнават или не какво може да се случи.Колко пъти покрай Факултета на пътнически влакове се чупиха стъкла и с пострадали,но шефовете гледат да си държат службичката и влаковете да си вървят.
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация