По 22-ра са само товарни влакове. 25-та Хан Крум-Велики Преслав също е закритa за пътнически влакове. Мисля че и за товарни е закрита. Ето го и списъка със закритите линии (за съжаление не е малък).Labros написа:А по линия 22 Червен бряг-Златна панега само товарни композиции ли се движат?И закриха ли вече и линия 25 Хан Крум-Велики Преслав за пътнически композиции?
1-ва линия (само Драгоман-Калотина запад). Движат се само товарни влакове, както и международните за Белград и Оптимите през лятото и пролетта.
11-та линия Калотина-Станянци. От 10.2002 по нея се движат само товарни влакове.
12-та линия Алдомировци-Бели Брег. Движат се само товарни влакове.
14-та линия Подуяне разпр. - Волуяк. По нея се движат само товарни влакове. Пътнически не са се и движели. Много товарачки минават оттам, за да не минават през Централна гара.
15-та линия Вакарел-Чукурово. В момента е открита само за товарни влакове за мина Чукурово. Преди е имало смесени влакове по линията в състав от един пътнически вагон и останалите бяха товарни.
17-та линия Пазарджик-Варвара. Тази линия (760mm) не само е закрита, но изцяло е демонтирана.

21-ва линия Червен бряг Оряхово (760mm) - същото както и със 17-та линия.
22-ра линия Червен бряг-Златна панега. Както вече казах по нея се движат само ТВ.
27-ма линия Каспичан-Нови Пазар. Мисля че е закрита и за товарни влакове. За пътнически да не говорим.
31-ва Световрачене-Курило - движат се само товарни влакове.
34-та Юнак-Старо Оряхово. Закрита и в мисля, че вече на места се демонтира.
35-та Разделна-Варна фериботна - само за товарни влакове, но мисля че по нея никога не е имало пътнически.
41-та линия Горна Оряховица - Елена- закрита за всякакво движение. В най-добрия случай там има влак веднъж на година-две.
61-ва линия Разменна-Батановци - движат се само товарни влакове. Всъщност и предназначението й е само за ТВ, за по пряко и за да не се минава през гара Перник.
73-та линия Видин-Кошава. За съжаление не знам дали се движат влакове по линията, но пътнически със сигурност не се движат.
81-ва линия Филипово-Панагюрище. От 2002 г. до 13.09.2006 година включително поради влошеното състояние, по линията се движеха само товарни влакове, а пътническите влакове (2 чифта с дизелов локомотив серия 07 и два пътнически вагона) бяха само до Съединение. Обаче миналата година кипяха усилени ремонти по линията, така че от 14.09.2006 до Панагюрище пуснаха по 3 чифта влака дневно, обслужвани от дизелова мотриса Дезиро. Времепътуването е 1 час и 40 минути, докато преди закриването й за пътническо движение по 2002 г. то беше близо 3 часа.

83-та линия Нова Загора-Симеоновград - движат се само товарни влакове.
84-та линия Ямбол-Елхово. Линията е закрита, но веднъж или два пъти в месеца има товарен влак. Линията все още е цяла, т.е. не е демонтирана.
86-та линия Владимир Павлов-Поморие - открита e само за товарно движение.