Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

rexkos написа:Истината...
http://www.zazz.bg/play:7c5503ed

КАРТИ И МОНЕТИ, МОЛЯ!!!

И това е не само по София - Пловдив, ами и по София - Перник, София - Мездра и София - Карлово :evil:
64.19

Мнение от Labros »

За 50 стотинки рискува работата си...интересен човек.Дано гражданина заснел клипа,да го е предал на надлежните органи,че да вземат мерки и този господинчо да си получи заслуженото.Наказание заслужава и циганина даващ подкупа,по причина,щото не си е купил билет и раздава пари наляво и надясно.
Но за съжаление това не е единичен случай...

Мнение от 43.309 »

Дайте номер на влака и дата пък да видите какво ще стане

Мнение от aizi »

нека бъдем обективни докрай
-краде се нафта от маневрените и локомотивните бригади
-краде се по гарите от цистерните с тонове
-краде се от локомотивните и вагонните депа,най вече от вагонните ,цветни метали и кой каквото може,постоянно липсват кабели на вагони които излизат от надежда.
-за една нощ на една гара се източва 6 тона нафта от цистеерна
-от един локомотив 200 литра
-най много и най законно крадат големите шефове с държавни поръчки и неизгодни договори,и като теглиш 2000 тона за кремиковци
си мислиш че има полза то е все едно да теглиш електричката от перник,но ограбването е законно.
имаше навремето един стар железничар казваше
"кажи ми какво работиш за да ти кажа какво крадеш"

е,как да не крадат и кондукторите
истината е много различна от това което знаете и не се оставяйте да ви промиват мозъците,всички пари от кражби вървят нагоре по йерархията,и никой не хапе ръкатаа,която го храни.толкова неща знам ,че не може и да предполагате че стават.
не ми е приятно да говоря за тези работи ама като стана дума....

Мнение от aizi »

43 309
нищо няма да стане,ти видял ли си кондуктор без връзки
те ги назначават по роднинска линия дори им обясняват как да си изкарат пари
Администратор
Администратор

Че се краде из цялата железница се краде, че шефовете смениха 100 вида коли смениха, но не може да се отрече факта, че с мангалите не можеш се пребори и за това най - лесният начин е Софийския и Септемврийския превоз да превърнат това в печалба. Също така знаеме, че например по 7-ма линия не се краде и съвестно се издават билети. Чудно ми е, как някъде може, а някъде не?!
64.19

Мнение от aizi »

краде се и по 7 линия но по-тайно,вервайте ми.
има решения за всичко,като им оставиш един пв сутрин и един вечер а другите да не спират на ихтиман,или ако може бързите влакове от мездра до софия да не спират ниикъде
Администратор
Администратор

Проблема с ихтиманската напаст е сериозен наистина. Не може една тумба цигани да се возят Сф-Их за по 50 ст. двама човека, докато цената на реалния билет дори с наламението е поне 1, 60 лв. И после в каква държава живеем.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Това клипче е много старо.Тези двамата съм ги виждал доста.От превозна служба Септември са. :wink:

Мнение от rexkos »

Вчера Станислав Владимиров Стойнев, кондуктор от РЦПП - Горна Оряховица, член на превозната бригада на влак 4613, не допускаше пътниците, пожелали да пътуват в инвалидния вагон, с оправданието че е за инвалиди, а дефакто само едно купе е за инвалиди (аз мислех да седна на сгъваемите столчета в широкото помещение). Истината е, че превозната бригада окупира целия вагон, за да не бъде безпокоена от никого и да се шири на воля чак до Горна Оряховица. Подобни изцепки на превозните бригади (специално горнооряховските) съм виждал и в други влакове. Например, когато връщахме от Червен бряг от форумната среща в същия град (гара) , превозната бригада (естествено горнооряховска) окупира ЦЕЛИ ДВА инвалидни вагона. Сега може би си обяснявам защо Златните нито един инвалиден вагон - защото няма смисъл да се лангъркат празни. Ха сега да видим дали някой ще успее да окупира цял вагон 63-та серия. :evil:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

В това отношение и Транспортна Полиция не падат по долу - преди няколко месеца преместиха 2 човека които имаха и запазени места с думите има места и в другите купета..... После се заключиха вътре и къртиха до като доиде време да слизат.......... Това стана във първокласния вагон на 8626..... Във 3601/2 едното купе в инвалидния е за ченгетата, второто за кондукторите, 3тото за техника......... Леле какви физиономии правят когато се явиш с билет за мястото на което са седнали.....
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Ми пишете на Белева.Просто искам да видя какво ще отговори на този въпрос.Има заповед за окупирането на целия инвалиден вагон ли? :evil:И защо тяхни служители се държат така нагло с пътниците.?Предполагам,че поне ще направи някакво допитване до съответното лице.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Същата история е с Дианата.Вратите на 80-ката отвън естествено са заключени и се отключват само на определни места , а ако се опиташ да влезеш посредством другия вагон , веднага на входа цъфва полицай и те пита на къде отиваш , след като това е последния вагон.Ако му обясниш , че търсиш място , веднага те препраща назад с обяснението , че е изключено да имаш места за този вагон.Това се е случвало многократно.В 18-метровия на 4612 / 4613 е същата история , направило ми е впечатление , че тези неща стават от скоро , когато преди 2 години се връщахме с Наско от Бургас със "Сл.бряг" (тогава имаше инвалиден) , пътувахме съвсем спокойно в него , а там освен нас стояха и доста пътници.Друг случай - при връщането ми от Ловеч на първи януари , мин.година , от Мездра си хванах Златните и се наместих отново в инвалидния , където хората бяха седнали върху багажите си.
Още един случай - преди време тази снимка Labros ми я бе направил в 18 метров вагон , сега в такъв не можеш да припариш , камо ли да се фотографираш. :twisted: Просто превозната бригада или представителите на "Транспортна полиция" няма да те пуснат да идеш до другия край.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Не само в изброените от вас влакове инвалидните вагони са окупирани...в 2608/2607 също е така.Миналата година,когато ходих на София през месец Ноември отидох до инвалидния вагон и отворих прозореца за да заснема лок на вл.70223 и още на вратата ченге ме посрещна и ме попита какво търся във вагона...обясних му,че в другите вагони не се отварят прозорците и съм решил да подишам малко въздух докато влака седи в гарата (Мездра).Е,пусна ме и след като влака тръгна се върнах обратно на мястото си във 2-ри вагон.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация