Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Значи ста ва дума за тоя на последната снимка, но е обърнат назад - и тях често съм ги виждал на Кулата - също пушат много, но за бръмчене - не бръмчаха чак толкова, освен ако сега не са ги доокепазили..........
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

pavel написа:Значи ста ва дума за тоя на последната снимка, но е обърнат назад - и тях често съм ги виждал на Кулата - също пушат много, но за бръмчене - не бръмчаха чак толкова, освен ако сега не са ги доокепазили..........
Да, за последният става дума. Красавец е, но гърците са му ебали майката. Иначе бръмченето му не е силно, но е монотонно. Но все пак няма какво да бръмчи повече от А-400 и А-500 :)
64.19
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Ето малко по-читава снимка:
Изображение
Администратор
Администратор

Точно такъв красавец е идвал нощес на Кулата. Лично аз съм го виждал един път в живота си, но ме впечатли доста. Искам да го видяа пак, но дай Боже този път да е събран с "братчето си"(друга секция), че да е кефа е пълен :)
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Надявам се да не виждам такова чудо,че да не сънувам кошмари... :roll: :oops:
Администратор
Администратор

KRAKOMOBILA написа:Надявам се да не виждам такова чудо,че да не сънувам кошмари... :roll: :oops:
Напротив, това си е чисто EMD, но е малко мръсничко. Машината е много красива, удобна е вътре, няма сложнотии дето да създават ядове и е дърпачка.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Красене, от Гърция нищо хубаво не чакай да дойде.........
А в Унгария има музеен NOHAB, но не мога да намеря негова снимка.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

ЕМД-то на чертежа е по яко :wink:
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

В първия момент си казваш "абе какъв е тоя кашон", но като му видиш задницата е друга приказка :)

Мнение от rexkos »

Хубав е локомотивът, обаче с двете секции щеше да е още по-хубав. Радвам се, че някой от тези локомотиви е стъпил на наша територия. :D
Един вагон, ама пълен! (4627)
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Ти си малък, не помниш, но доскоро стъпваха доста често.

Мнение от rexkos »

pavel написа:Ти си малък, не помниш, но доскоро стъпваха доста често.
Не си спомням. Засега кракът ми е стъпвал на гара Кулата само 1 път. :lol: От гръцките дизели съм виждал само А 470. Знаех, че и A 220 и А 500 идват също. Но за тези зверчета от снимката не съм знаел и много се радвам че са идвали преди, сега идват и продължават да идват. :wink: :)
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от Railroader »

Много ми се иска и аз да видя на живо такъв локомотив, но живея далеч от Кулата, за съжаление. На времето виждах само, така да се изразя, сиво-сини румънски 06-и 55-и, които возиха влаковете през Дунав-мост.
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Railroader написа:Много ми се иска и аз да видя на живо такъв локомотив, но живея далеч от Кулата, за съжаление. На времето виждах само, така да се изразя, сиво-сини румънски 06-и 55-и, които возиха влаковете през Дунав-мост.
Е планината няма да дойде до теб, но ти можеш да отидеш до нея, макар и да не е сигурно като отидеш, че тя ще е там :) Сигурен съм, че ще си заслужава времето.
Администратор
Администратор

Винаги ще има какво да види. Ако не това EMD, то някой локомотив на ALCO ще му напълни душата. Обикновено когато ида 363/360 на нощ идват по 4-5 такива машини.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Магистрални дизелови локомотиви | Main line diesel locomotives”

Информация