Администратор
Да, за последният става дума. Красавец е, но гърците са му ебали майката. Иначе бръмченето му не е силно, но е монотонно. Но все пак няма какво да бръмчи повече от А-400 и А-500pavel написа:Значи ста ва дума за тоя на последната снимка, но е обърнат назад - и тях често съм ги виждал на Кулата - също пушат много, но за бръмчене - не бръмчаха чак толкова, освен ако сега не са ги доокепазили..........

64.19

Администратор

Администратор

Хубав е локомотивът, обаче с двете секции щеше да е още по-хубав. Радвам се, че някой от тези локомотиви е стъпил на наша територия. 

Един вагон, ама пълен! (4627)

Не си спомням. Засега кракът ми е стъпвал на гара Кулата само 1 път.pavel написа:Ти си малък, не помниш, но доскоро стъпваха доста често.

Един вагон, ама пълен! (4627)
Е планината няма да дойде до теб, но ти можеш да отидеш до нея, макар и да не е сигурно като отидеш, че тя ще е тамRailroader написа:Много ми се иска и аз да видя на живо такъв локомотив, но живея далеч от Кулата, за съжаление. На времето виждах само, така да се изразя, сиво-сини румънски 06-и 55-и, които возиха влаковете през Дунав-мост.

Администратор
Информация
Модератори