12:10 потегля от ЦГ София 

отлично, тамън ще имаме време да сръбнем по една чорбичка и да пием по една бира

gergeto ще дойде от СЗ с Дианата, а после пловдивската група с кой влак ще се прибере пак ли с ДианатаVESO написа:Пловдивската група пристига с Дианата.Който е на линия или е дошъл преди нас , може да ни чака на перона.

От моделния форум и в съботата и в неделята, ще има поне по 10-тина човека.
Някой от нас ще пътуват със семействата си.
...чак взех да се притеснявам , да ли няма да са много пълни влаковете, щото ние сме ясни, ама на семействата как да обясним тая "щуротия" и "тъпканица" по-лесно.
Там сме обаче със сигурност - и в двата дена се събираме в 11,30 пред 47-ма серия!
...чак взех да се притеснявам , да ли няма да са много пълни влаковете, щото ние сме ясни, ама на семействата как да обясним тая "щуротия" и "тъпканица" по-лесно.
Там сме обаче със сигурност - и в двата дена се събираме в 11,30 пред 47-ма серия!
Със сигурност ще са яко пълни влаковете, даже и да са с 4 вагона, както пише в темата за пътувания с парни локомотиви. Аз ще дойда със сина ми и още едно семейство с две деца. Много мои колеги също ще дойдат със семействата си, независимо че не са железопътни фенове. Явно репортажите по телевизиите са изиграли значителна роля за популяризиране на събитието. Нормално е да се очакват най-много хора в почивните дни, още повече, че и прогнозата за времето е благоприятна.Ще пътуваме на един крак в коридорите на вагоните, все ще го изтърпим за 30 мин.pach написа:От моделния форум и в съботата и в неделята, ще има поне по 10-тина човека.

Не мога да разбера защо в събота, а не в понеделник. Аз мисля да отида до Банкя в понеделник, тъй като имам интерес да съм в София в работен ден. Планирал съм за неделя 27 март да ходя до Кърджали.
. Най-добре е с парния влак да се пътува през седмицата от мен да знаете. В понеделник който иска може да ми прави компания.

НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Администратор

Информация
Модератори