Ако наистина си ги крал много лошо за теб. Падаш ми в очите по този начин.Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя краденето на чужди снимки.Защо да се мъчим, като може да си стоим в къщи пред компютъра, а други да ходят да обикалят.Нали е по лесно да си присвоиш дадена снимка от колкото да се потрудиш за нея! 

Пътувай с влак - спаси природата !
Абсолютно си прав! Сега като свидетел искам да изясна, че не всички снимки са крадени (казвам за тези от Пловдив), но за съжаление съм ставал свидетел и на кражба и то на твои клипове от VBOX7. В последствие някой бяха изтрити, но някой са още видими.bdz_bg написа:Ако наистина си ги крал много лошо за теб. Падаш ми в очите по този начин.Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя краденето на чужди снимки.Защо да се мъчим, като може да си стоим в къщи пред компютъра, а други да ходят да обикалят.Нали е по лесно да си присвоиш дадена снимка от колкото да се потрудиш за нея!

Преди време с един познат се разхождахме по гарата в Пловдив и той бе снимал някаква товарачка , преминаваща по 2-ри коловоз.Качи снимката в Интернет като за по - сигурно и сложи надпис на неговия e-mail в долния десен ъгъл.Само след една седмица същата снимка я видях в един сайт (познах , че е неговата , тъй като на нея се виждаше раницата на моя приятел , сложена на перона) като на мястото на неговия e-mail стоеше друг такъв.Веднага му се обадих , той писа на тази поща , а оттам му отговорили , че въпросния човек бил автор на снимката и нищо не можело да се оспорва повече.И ето за доказателство си сложил адреса на електронната поща , за да не можело "такива като нас" да си присвоявали снимки.
Моят познат умря от яд.Ха иди доказвай , че снимката е твоя , когато някой си сложил e-mail-а на нея , който да устоверява , че (уж) той бил я правил.
Моят познат умря от яд.Ха иди доказвай , че снимката е твоя , когато някой си сложил e-mail-а на нея , който да устоверява , че (уж) той бил я правил.

То за тая работа си има водни знаци али бали. И тогава нека някой каже, че е негова. Аз на моите снимки слагам винаги надпис. Може да нямат голяма стойност но са си мои и ако някой изреже надписа веднага си проличава кражбата. Също така веднага може да се докаже оригинала. Слагайте надписи и няма да имате проблеми.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Доказване винаги може да стане с оригиналният файл в никой сайт неможе да се помести снимка с размери 2560/1920 това е за 5мпх така че отиваш с истинската снимка на носител и доказваш че е твоя,а който твърди че е негова нека докара снимката от неговия апарат 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Администратор

Става на въпрос за много интересни снимки от депо ГО, които вчера по случайност успях набързо да прегледам чрез безжичен интернет на телефона си, понеже не си бях вкъщи и тъкмо се канех днес да си ги сейфам и установих, че ги няма...
румене, що развали работата бре
Поне да се каже кой е авторът и къде можем да видим въпросните снимки, които определено си заслужават внимание!

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

За водния знак да, но винаги може да се махне
А за снимките, те са свалени от facebook и после качени
имам и мой снимани там, понеже ходихме 5 човека в депото и в шенкел, обаче моите са повече акцентирани за правенето на текстури за играта и много не са интересни
А някои от ГО ги има в една друга галерия, не искам да слагам линк, да не ви обидя че е вид реклама 
Поздрави.

Поздрави.

Незнам какъв е смисъла да се качват чужди снимки и да се пише, че са от твое име, това определено е начин да привлечеш повече внимание и неколцина хорица в нета да ахнат и да кажат колко велики снимки си направил, уаууууу , големото геройство...........свалените снимки от повдигната тема са мои , за мен лично не е проблем да се качват мои снимки от друг, но не и да ми се свалят от фейсбука и да се постъпва по този начин. Идеята поне лично за мен е когато са качени, които и да било снимки тук или в подобен сайт е хората да им се кефят а не да парадирам колко голямо геройство съм извършил. Ако разгледам потребителските профили най-вероятно ше открия още, но не е в това въпроса, .......... всъщност к'во да коментирам........ всеки заставайки сам със себе си много добре знае какво прави всъщност и дали това ,което прави го кара да се чувства ОК или не , ама тук не е мястото да се повдига подобна тема

По отношение на КОНЧАР, прочетох по-горе пост ако не се лъжа от "НИКС" ......та всички снимки от КОНЧАР са мои от практиката ми в депото , така че няма тайно вмъкване
)) въпроса е друг , явно някои хора се вкарват във филми и играят главната роля, което лично за мен няма обяснение.........не ми се коментира, че тук да не заприлича на няква психоклиника, а снимки с влакове поне 40 ГБ мога да кача тук и където и да е, но нито имам време да се занимавам, нито влизам толкова често поради много други ангажименти, но както и да е това........не е начина това да впечатлиш които и да е, ама това си е мое мнение......не влизам по форуми по простата причина, че и в тях хората се дърлят в повечето случи за глупости .........

Администратор
Информация
Модератори