Обратна връзка:

Мнение от rumensoft »

Престани да крадеш снимки, не са твои тези! Аз съм бил с автора на снимките, и няма как да си ги снимал!!!
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Ако наистина си ги крал много лошо за теб. Падаш ми в очите по този начин.Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя краденето на чужди снимки.Защо да се мъчим, като може да си стоим в къщи пред компютъра, а други да ходят да обикалят.Нали е по лесно да си присвоиш дадена снимка от колкото да се потрудиш за нея! :evil:
Пътувай с влак - спаси природата !

Мнение от desiro_94 »

bdz_bg написа:Ако наистина си ги крал много лошо за теб. Падаш ми в очите по този начин.Винаги съм мразил и ще продължавам да мразя краденето на чужди снимки.Защо да се мъчим, като може да си стоим в къщи пред компютъра, а други да ходят да обикалят.Нали е по лесно да си присвоиш дадена снимка от колкото да се потрудиш за нея! :evil:
Абсолютно си прав! Сега като свидетел искам да изясна, че не всички снимки са крадени (казвам за тези от Пловдив), но за съжаление съм ставал свидетел и на кражба и то на твои клипове от VBOX7. В последствие някой бяха изтрити, но някой са още видими. :?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Преди време с един познат се разхождахме по гарата в Пловдив и той бе снимал някаква товарачка , преминаваща по 2-ри коловоз.Качи снимката в Интернет като за по - сигурно и сложи надпис на неговия e-mail в долния десен ъгъл.Само след една седмица същата снимка я видях в един сайт (познах , че е неговата , тъй като на нея се виждаше раницата на моя приятел , сложена на перона) като на мястото на неговия e-mail стоеше друг такъв.Веднага му се обадих , той писа на тази поща , а оттам му отговорили , че въпросния човек бил автор на снимката и нищо не можело да се оспорва повече.И ето за доказателство си сложил адреса на електронната поща , за да не можело "такива като нас" да си присвоявали снимки.
Моят познат умря от яд.Ха иди доказвай , че снимката е твоя , когато някой си сложил e-mail-а на нея , който да устоверява , че (уж) той бил я правил.
Обратна връзка:

Мнение от dido73 »

То за тая работа си има водни знаци али бали. И тогава нека някой каже, че е негова. Аз на моите снимки слагам винаги надпис. Може да нямат голяма стойност но са си мои и ако някой изреже надписа веднага си проличава кражбата. Също така веднага може да се докаже оригинала. Слагайте надписи и няма да имате проблеми.
Изображение - Директива № 432/Д - несбъднатият холокост
«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

За мене надписите загрозяват снимките.

Мнение от evrokoma »

Доказване винаги може да стане с оригиналният файл в никой сайт неможе да се помести снимка с размери 2560/1920 това е за 5мпх така че отиваш с истинската снимка на носител и доказваш че е твоя,а който твърди че е негова нека докара снимката от неговия апарат :twisted:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Мнение от disell »

Нали се разбрахме да не пускаме снимки а линкове към тях.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Ако има кражба на снимки, този, който е злоупотребил ще бъде наказан, това да е ясно от сега. Не разбрах за кои снимки става дума, така, че нека автора да каже.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Става на въпрос за много интересни снимки от депо ГО, които вчера по случайност успях набързо да прегледам чрез безжичен интернет на телефона си, понеже не си бях вкъщи и тъкмо се канех днес да си ги сейфам и установих, че ги няма... :D румене, що развали работата бре :lol: Поне да се каже кой е авторът и къде можем да видим въпросните снимки, които определено си заслужават внимание!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от rumensoft »

За водния знак да, но винаги може да се махне :) А за снимките, те са свалени от facebook и после качени :D имам и мой снимани там, понеже ходихме 5 човека в депото и в шенкел, обаче моите са повече акцентирани за правенето на текстури за играта и много не са интересни :) А някои от ГО ги има в една друга галерия, не искам да слагам линк, да не ви обидя че е вид реклама ;)

Поздрави.

Мнение от ropsy »

Незнам какъв е смисъла да се качват чужди снимки и да се пише, че са от твое име, това определено е начин да привлечеш повече внимание и неколцина хорица в нета да ахнат и да кажат колко велики снимки си направил, уаууууу , големото геройство...........свалените снимки от повдигната тема са мои , за мен лично не е проблем да се качват мои снимки от друг, но не и да ми се свалят от фейсбука и да се постъпва по този начин. Идеята поне лично за мен е когато са качени, които и да било снимки тук или в подобен сайт е хората да им се кефят а не да парадирам колко голямо геройство съм извършил. Ако разгледам потребителските профили най-вероятно ше открия още, но не е в това въпроса, .......... всъщност к'во да коментирам........ всеки заставайки сам със себе си много добре знае какво прави всъщност и дали това ,което прави го кара да се чувства ОК или не , ама тук не е мястото да се повдига подобна тема

Мнение от ropsy »

По отношение на КОНЧАР, прочетох по-горе пост ако не се лъжа от "НИКС" ......та всички снимки от КОНЧАР са мои от практиката ми в депото , така че няма тайно вмъкване :))) въпроса е друг , явно някои хора се вкарват във филми и играят главната роля, което лично за мен няма обяснение.........не ми се коментира, че тук да не заприлича на няква психоклиника, а снимки с влакове поне 40 ГБ мога да кача тук и където и да е, но нито имам време да се занимавам, нито влизам толкова често поради много други ангажименти, но както и да е това........не е начина това да впечатлиш които и да е, ама това си е мое мнение......не влизам по форуми по простата причина, че и в тях хората се дърлят в повечето случи за глупости .........
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

По въпроса ще се вземат мерки, като виновника ще бъде строго наказан.

Мнение от Bdz_fan_site »

Изображение Файо. Изображение 40-ка. Изображение пак нея. Изображение 46039 Изображение 46039 Изображение бяга към 30603 Изображение 55003. Тези бяха нсимките от днес. :arrow:
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Публикувай отговор

Обратно към “Потребителски фотоалбуми | User photo albums”

Информация