Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Не забравяйте Май месец има много абитюренти! По малко хора ще могат да дойдат, аз предлагам да е края на Април, началото за Май. Някъде между 23 Април и 3 Май!

Мнение от elektrovoz46 »

Баловете са края на маи месец,те не ни бъркат,предлагам след 16,17април да се определят срещи.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Тъй като пролетна среща едва ли ще се състои пускам питане към желаещи да си направят една разходка с мен на 1.5.2010г. събота?
Предлаганият вариант е :
София - Карлово с 3621 7.20 - 9.43 ч.
Карлово - Пловдив с 82205 11.15 - 12.46 ч.
Пловдив - София с 1622 12.55 - 15.30 ч.
Моля , който има желание да го потвърди своевременно щото вятъра може да ме духне в друга посока !
:wink:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Защо все работата трябва да се върти около Пловдив и София? А за 1-ви май много отодавна няколко съфорумника сме решили Дъбово - Тулово пеша, Сашо пък е решил да ходи до Бургас. Дайте да измислим нещо за тоя 1-ви май да сме колкото може повече хора, а не разделени на групички по 2-ма, 3-ма. Реших Дъбово - Тулово, защото ще има атракционен влак на БЖК.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Този решил това , онзи онова ,а никой не споделя ! :twisted:
Все пак родствена връзка с покойната баба Вангя нямам !
Извинявам се ! Какъв атракцион ще е на БЖК ?
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Ами ето споделям, има още малко време да се реши! Атракционният влак е поръчан от английска група, която миналата година октомври месец пътува из България, с дизелови и електрически локомотиви на БДЖ и БЖК. Предполагам вагоните ще са на БДЖ, теглени от локомотиви 87, общо 5 на брой сменяни на определени гари. На 1-ви май ще пътуват от София до Варна по 3-та, на 2-ри май Варна - ГО - В. Търново и на 3-ти май В. Търново - Габрово - Карлово - София. За сега все още няма разписание, очаквам някой да го изнамери. Засега колегата Кракомобила каза, че ще се помъчи да го вземе.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Ами аз лично съм навит да ви правя компания ,ако ме приемете ? :)
Мога да дойда с 3621 на Дъбово в 11,18 , да се разходим до Тулово и в 17,20 с 3622 да се прибера !
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Това е и идеята и си добре дошъл! А за идващите от Северната част, като мене: "Хебъра" 4641/40.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Saruman написа:Ами ето споделям, има още малко време да се реши! Атракционният влак е поръчан от английска група, която миналата година октомври месец пътува из България, с дизелови и електрически локомотиви на БДЖ и БЖК. Предполагам вагоните ще са на БДЖ, теглени от локомотиви 87, общо 5 на брой сменяни на определени гари. На 1-ви май ще пътуват от София до Варна по 3-та, на 2-ри май Варна - ГО - В. Търново и на 3-ти май В. Търново - Габрово - Карлово - София. За сега все още няма разписание, очаквам някой да го изнамери. Засега колегата Кракомобила каза, че ще се помъчи да го вземе.
Представител на БЛФ, оторизиран официално от БЖК-АД ще пътува и ще извършва фотографиране по време на атракциона. Що се касае до разписанието... Ще питам БЖК дали да го обнародвам :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Е това какво пречи и други спотъри да го снимаме в междугарие, предполагам че англичаниете ще се радват да им се снима влака. А и да не е национална тайна разписанието! То остана на 3-ти, като ще да ми дойдат на "колела" в Габрово и да не знам кога точно ще е че да ида и снимам!
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Там съм ! И много ще се радвам ,ако успеем да засечем въпросния влак ! Моля те Марио направи всичко възможно да ни запознаеш с разписанието му или поне неофициално да ни споделиш , дали да се надяваме на среща във въпросния ден на въпросното междугарие ?
Много ти благодаря предварително ! :compress:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Добре, радвам се че има желаещи! За сега ставаме 3-ма и един висящ. Всеки който е свободен и желае да пътува и върви в междугарие, да заповяда. Страшно се надявам да се съберем хора и да стане, като Пролетна среща!
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

ОПаА скачам и аз в Дъбово с вас драги колеги и съфорумници :Д ще е много яко усещам го. Хубав слънчев ден с 2 3 облачета точно за панорамни снимки с влак планина и облаци :Д нямам думи :)
серия 44 и 45 са номер 1

Мнение от rexkos »

Надявайте се тазгодишният 1 май да не е като миналогодишният. Иначе забравете за разходки (дано не съм прав де). :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Ъъъ, нещо не мога да си спомня какво му беше на миналия...
Може ли припомняне?
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация