Не забравяйте Май месец има много абитюренти! По малко хора ще могат да дойдат, аз предлагам да е края на Април, началото за Май. Някъде между 23 Април и 3 Май!
Последно промяна от Saruman на Сря Апр 21, 2010 2:21 pm, променено общо 1 път.
Тъй като пролетна среща едва ли ще се състои пускам питане към желаещи да си направят една разходка с мен на 1.5.2010г. събота?
Предлаганият вариант е :
София - Карлово с 3621 7.20 - 9.43 ч.
Карлово - Пловдив с 82205 11.15 - 12.46 ч.
Пловдив - София с 1622 12.55 - 15.30 ч.
Моля , който има желание да го потвърди своевременно щото вятъра може да ме духне в друга посока !

Предлаганият вариант е :
София - Карлово с 3621 7.20 - 9.43 ч.
Карлово - Пловдив с 82205 11.15 - 12.46 ч.
Пловдив - София с 1622 12.55 - 15.30 ч.
Моля , който има желание да го потвърди своевременно щото вятъра може да ме духне в друга посока !

Защо все работата трябва да се върти около Пловдив и София? А за 1-ви май много отодавна няколко съфорумника сме решили Дъбово - Тулово пеша, Сашо пък е решил да ходи до Бургас. Дайте да измислим нещо за тоя 1-ви май да сме колкото може повече хора, а не разделени на групички по 2-ма, 3-ма. Реших Дъбово - Тулово, защото ще има атракционен влак на БЖК.

Ами ето споделям, има още малко време да се реши! Атракционният влак е поръчан от английска група, която миналата година октомври месец пътува из България, с дизелови и електрически локомотиви на БДЖ и БЖК. Предполагам вагоните ще са на БДЖ, теглени от локомотиви 87, общо 5 на брой сменяни на определени гари. На 1-ви май ще пътуват от София до Варна по 3-та, на 2-ри май Варна - ГО - В. Търново и на 3-ти май В. Търново - Габрово - Карлово - София. За сега все още няма разписание, очаквам някой да го изнамери. Засега колегата Кракомобила каза, че ще се помъчи да го вземе.

Администратор
Представител на БЛФ, оторизиран официално от БЖК-АД ще пътува и ще извършва фотографиране по време на атракциона. Що се касае до разписанието... Ще питам БЖК дали да го обнародвамSaruman написа:Ами ето споделям, има още малко време да се реши! Атракционният влак е поръчан от английска група, която миналата година октомври месец пътува из България, с дизелови и електрически локомотиви на БДЖ и БЖК. Предполагам вагоните ще са на БДЖ, теглени от локомотиви 87, общо 5 на брой сменяни на определени гари. На 1-ви май ще пътуват от София до Варна по 3-та, на 2-ри май Варна - ГО - В. Търново и на 3-ти май В. Търново - Габрово - Карлово - София. За сега все още няма разписание, очаквам някой да го изнамери. Засега колегата Кракомобила каза, че ще се помъчи да го вземе.

Информация
Модератори