Обратна връзка:
Как е възможно теснопътен вагон да има същия брой седалки по ширина както и един серия 63 да речем ? Къде е уловката ? Седалките ли са по-малки ? Разстоянието между седалките е по-малко (пътеката по средата) - видимо, но от него да компенсират - възможно ли е ? Всъщност някой може ли да каже колко е широко купето на един теснопътен вагон и колко на вагон серия 63 и да направи едно разпределение пак в сантиметри на седалките и пътеката ...
Последно промяна от SoAlien на Пет Фев 19, 2010 1:44 pm, променено общо 1 път.
Обратна връзка:
По-тесни седалки
Гениално хрумване .... В страната с едно от най-затлъстяващото население в света ...
Или теснолинейката е за тесни хора
Май варианта с 3 седалки (но нормално големи) повече ми допада от тези с по 4 на ред, но по-тесни ...
Или ще има вагони (с по 3 седалки) за хора с наднормено тегло и вагони (с по 4 седалки) за хора с нормално телосложение ...
Мислех, че има все пак някакви стандарти за размера на седалките ...

Или теснолинейката е за тесни хора

Май варианта с 3 седалки (но нормално големи) повече ми допада от тези с по 4 на ред, но по-тесни ...
Или ще има вагони (с по 3 седалки) за хора с наднормено тегло и вагони (с по 4 седалки) за хора с нормално телосложение ...

Мислех, че има все пак някакви стандарти за размера на седалките ...
Чак пък за двама, може за четри човека, за повече не вярвам07 написа:Купета за 2ма пътници......VESO написа:В този ред на мисли , се чудя - ако модернизират някой теснопътен вагон в купеен тип , а не салонен , както досега , какво ли ще се получи.
Малко тесничко ще им бъдеbdz46 написа:Мисля, че и за 6 човека ще се съберат, ама няма да е приятно.

незнам какво е било в старите, но само едно предполагам мизерията е била на 1-во мястоVESO написа:Аз и преди казах - единственото добро нещо в модернизираните вагони е тоалетната - много по - широка , отколкото в старите , където тя бе по средата.

Интересна схема ще бъдеVESO написа:Ако визуално си представим салона на теснопътния вагон и приложим схемата , която е при русенските "конски" 47-ци , на които пътеката е в края , би следвало на "новата" седалка , която ще се получи , да се съберат 4-ма.
Аз знам за следните:rexkos написа:Интересно колко ли вида интериор имат теснопътните вагони?
- зелен;
- светлосин;
- тъмносин;
- сив на ивици.
Така изглежда интериорът на модернизираните вагони , като тук вмъквам типа с единичните седалки и се получават още два вида - този и този (вторият , какво вече целия форум разбра , го има при синия теснопътен вагон).
Информация
Модератори