Re: здр

Мнение от disell »

tarabas написа:Немогат да бъдат ( входни по скоростната, изходни по обикновената). Това не е вярно . Всичките изходни и входни светофори са по една сигнализация.Научете правилниците преди да пишете глупости.
Ами ти изобщо поне чел ли си новите или още живееш в 20-ти век , утре ако имаш възможност вземи една наредба 58 от 2009 год и отиди първо виж какви са предупредителните , входните и изходните във вашата ГО-ляма гара и ги сравни с тези от картинките в наредбата и после пиши тези глупости.
Явно ти си от тези заблудени хора за които една лъжа (в случая НАРУШЕНИЕ) правено вече Н-на брой години се смята за правилно.
Re: здр

Мнение от tarabas »

[/quote]
Ами ти изобщо поне чел ли си новите или още живееш в 20-ти век , утре ако имаш възможност вземи една наредба 58 от 2009 год и отиди първо виж какви са предупредителните , входните и изходните във вашата ГО-ляма гара и ги сравни с тези от картинките в наредбата и после пиши тези глупости.
Явно ти си от тези заблудени хора за които една лъжа (в случая НАРУШЕНИЕ) правено вече Н-на брой години се смята за правилно.[/quote]
Виж какво а тези правилници съм си ги колко съм ги учел, ти ако научеш 258 заповеди да еин месец ми кажи разбрали. пак за новитеправилници не ми говори те са едни и същти само има някой нещта изминение.ЗащтоУважаеми, мненията ти са изтрити заради пълната каша която представляват!, подреди си мисълта и текстовете които пишеш за да разберем какво искаш да кажеш. И да ти напомня че не само ти си железничар.

Мнение от disell »

Пак нещо не си разбрал , за каква работа ми говориш , просто коментираме явните нарушения на разпоредби осигуряващи безопасността на движение на влаковете за които нищо не се предприема, макар вече да не съществуват параграфчета разрешаващи такива ненормални състояния на системите за СЦБ .
И на всичкото отгоре никъде не са упоменати тези гари с изключенията, а и защо ли трябва да ги пише като те трябва да си се приведат в съответствие с наредбите.
Справка чл.76 (ал.5) и чл.305 от Наредба 58.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Чавдаре , цитирай разпоредбата тук , или пусни линк , за да е видно за всички и да няма повече спорове.Пък който твърди , че знае за други правила , нека и той да направи същото - да подкрепи твърдението си с нормативен текст , където да е ясно какво може и какво не може.

Мнение от disell »

Чл.76(5) Не се допуска предупредителните,входните и изходните светофори в една гара да бъдат от различни типове сигнализации.(Г.О., Варна, Илиянци , Комунари и други - тези поне аз знам )
Чл.305.Не се допуска в една гара да се използват светофори от различни видове сигнализации.
Край на цитата.
Публикувай отговор

Обратно към “Сигнализация, централизация и блокировки | Signaling and blocking systems”

Информация