Тук и аз съм съгласен. Редно е да има достъп до заседанията на УС, тъй като понякога може потребителите да дадат много добри идеи за развитието на Форума, поради което приемам да се подава информация за датата, мястото и дневния ред на всяко заседание.choveka_vlak написа:Добро предложение, ще трябва за в бъдеще да се постараем да подаваме такава!.

Администратор
64.19

Администратор
Правилника на Форум "Локомотиви" е приет и от една седмица насам вече се прилага. Както всички видяха, въвеждането на нов Правилник нито причини вълна от изтрити постове, нито пък по някакъв начин навреди на когото и да било от потребителите.lubo_bulgaria написа:Аз нямам забележки...така че действайте
Много бих искал обаче, тези, които са гласували против този Правилник, да публикуват в темата с какво точно са несъгласни. Типично по български модел, ако всички са на опаки, един или двама ще са на терсене, за това и държавата я докарахме до тоя хал.
Ще чакам мнението на двамата господа, гласували "Против" за да прецени Екипа, какво може да оптимизира и да се харесаме на всички.
64.19

в правилника трябва да се промени раздел ІV член 4 точка 2

Администратор
Промяната на тази точка смятам за неуместна. Във всеки нормален форум, потребителите са длъжни да съблюдават къде и какво публикуват с оглед да не се отклоняват от темата. Премахването на тази точка може да доведе до анархично писане навсякъде в топиците.RAILWAYSTATION написа:в правилника трябва да се промени раздел ІV член 4 точка 2
64.19

ако аз бях администратор правилника щеше да е съвсем друг, но не знам как да стана 

И ако ти беше администратор какъв щеше да ти бъде форумът ? За железници или за оффтопик?RAILWAYSTATION написа:ако аз бях администратор правилника щеше да е съвсем друг, но не знам как да стана

Администратор
Ами като за начало:RAILWAYSTATION написа:ако аз бях администратор правилника щеше да е съвсем друг, но не знам как да стана
1. Спри да пишеш глупости
2. Спри да заплашваш Администрацията
3. Прочети "Българска граматика" части 1,2 и 3
4. Запознай се подробно с установения Правилник
5. Докажи, че с нещо можеш да бъдеш полезен на форума
64.19

Администратор
Това ще се вкара в Устава.Labros написа:Да се вкара точка, която да указва междуличностните отношения. Такива неща от сорта "говорене зад гърба". Който каквото има да го казва, да го заявява в очите на събеседника си.
Възпитания човек говори само истината и гледа право в очите
Освен това ще се уредят с него и взаимоотношенията Екип - членове(потребители).
64.19

Администратор
Тодоре, много си прав. Но трябва да се регламентира отношението вътре във форума, както и в бъдещото Сдружение. Извън тях обаче... Никой на никого не може да затвори устата. Там си опира до чиста етика...bdz46 написа:Говоренето зад гърба не може да бъде обект на правилници или да се засяга във форума... това е въпрос на ценности и до някаква степен всеки го прави.
Никакви правилници и устави не могат да регламентират общуването извън форума или с ЛС.
64.19
Четейки последните мнения , аз май пак съм разбрал друго (както винаги) , но да взема становище , дали правилно съм разбрал - Labros сигурно под "говорене зад гърба" визира не обичайните обстановки на живо между участниците , а например някой да ми напише на Л.С. "нещо" не толкова лицеприятно за друг участник във форума.
Може би това се има предвид.
Може би това се има предвид.
Информация
Модератори