Хора , не се майтапете де.

Все още съм жив , у нас съм (в момента дори на работа) , не съм задържан или арестуван и не се намирам в изолатора (каква грозна дума) на сектор "Гранична полиция" - с. Кулата. И ако ви кажа , че нито един полицай не ме е видял , няма да повярвате.Просто стоиш на гарата , гледаш и снимаш.И най - важни са 2 неща - да уцелиш момента , когато да извадиш незабелязано апарата и снимките да се правят през нощта.По първото - на гарата освен представители на "Транспортна полиция" , се разхождат и такива от граничния сектор , така че въртиш главата и ако трябва се местиш.Само веднъж ни попитаха за къде ще пътуваме , но като получиха отговор "София" ни казаха да не се качаваме още на 362 , тъй като в момента течала митническата проверка.
По второто - именно през нощта стават най - добрите снимки: 1. тъмнината те скрива почти напълно от ненужни очи , 2. снимките , правени тогава стават много красиви , 3. именно през нощта на гара Кулата става стълптворение от влакове и могат да се видят най - интересни локомотиви на ΟΣΕ - това последното ми го сподели рък. движение и доказателство за неговите думи бе видяната от мен машина с номер А 458 начело на товарачка.
По мнението на Naskoni - 5622 / 5623 няма фургон може би някъде от седмица.Рък. движение ми потвърди , че той бил ненужен и в началото пробвали с инвалидна 80-ка за превоз на велосипеди , след това останал само второкласният вагон.