Администратор
Лично на мен, вагоните серия 22-97 ми харесват, но наистина имат нужда от климатик(охладител). Планировката не е никак лоша, има купенца, а го - големите компании могат да ползват сепарета. Единствения недостатък, доколкото би могъл да бъде такъв, на тези вагони е, че има много малко на брой отварящи се прозорци. Но това с климатизация може да бъде игнорирано като проблем.07 написа:Хората с моите размери могат да намират малко тесни 97ците, като оставим това на страна аз си ги намирам за много добри, а лятото когато климата на 63 сдаде багажа предпочитам 97цатамакар че първокласни 74ки (но чисти и лъснати) ще се харесат на много хора зимата.
64.19

И до някъде са прави... 97-ците май май са по-скоро за разстояния до 300 км и пътуване до 3,5 часа. Личи си, че пътниците не се лъжат лесно, ама като видят нещо хубаво и веднага си покажат магаретиите... ей тва не харесвам като черта в манталитета на българина.lok45111 написа:Повече от месец след подмяната на състава на 8601/2, дочувам от обикнвовени пътници, че не са доволни от подменения състав на влака. Хората въпреки купищата неуредици си искат 63-ките, което според мен се дължи на тезата, че 63-та серия са с климатик(охладител), който обаче дали винаги е изправен е друг въпрос. Оплакват се от планировката и твърдостта на седалките в 97-ците, въпреки, че на второкласна 63-ка, седалките далеч не са по - меки.

Администратор

Като се замисля Сл.бряг май за 1 път е с толкова намален състав от 4 вагона (второкласни) Confused
Последно промяна от svd90 на Чет Мар 04, 2010 11:18 pm, променено общо 2 пъти.

Администратор

Администратор
Лятото върви с по - голям състав. Май беше от 01.06 до 30.09. Тогаз в у-ка Бс - По също има допълнителна група вагони.svd90 написа:По мои наблюдения само Неделя към София е фраш. Останалите дни (особено Вторник и Сряда ) не знам дали има 30% населеност![]()
По принцип кога увеличават състава му ? Юни ли ?

Администратор

Връщащият се от Бургас влак малко се пооправи. Преди с 20-25-30 , сега с около 10-тина минути 8614 пристига в Пловдив.Дори вече два пъти го случвам и да е преди време.
Откъм София сутринта редовно е с 11-15 "вътрешно" на гара Пзк.Само веднъж бе с по - малко от 10 ( закова с 8+) и бе начело с 46211-9.
Откъм София сутринта редовно е с 11-15 "вътрешно" на гара Пзк.Само веднъж бе с по - малко от 10 ( закова с 8+) и бе начело с 46211-9.

Информация
Модератори