асансьор

Мнение от borislaviv »

Нещо и от мен.http://www.vbox7.com/play:5102c36b

Мнение от Labros »

Малко табели от възхвалявиня кървавочервен строй. Оставям без коментар умствения багаж на другарите:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Пълния набор табели,надписи и карикатури тук:
http://labros.snimka.bg/other/smeshni-t ... 8.15142882
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Какво им е идиотското на показаните? Тук не виждам от истински идиотските (а те са много).

Мнение от Labros »

Като например правописните грешки... самия изказ на речевата форма написан на табелите...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Изтърсване преди години наистина се пишеше със "С" , дори в първи клас сме го учили.Реформата в българския език от 1992 г. обаче въведе нов правилен начин - със "З" , като формата не бе призната за дублетна , а "С"-то отхвърлено.Затова тази табела не е грешна , но е доста стара.

Виждал съм още по - интересни табели: "С електрификация - към светъл комунизъм!" , "Да преизпълним петилетката!" , "Повече свине - чук в сърцето на империализма!" - това последното го гледах в бивше ТКЗС в с. Ветрен Дол.А преди време , когато преминавах по пътя от Попинци до Бъта , някой човек , явно обвзет от носталгия по старото време беше закачил табела "Пестелив работник - добър стопанин!".Като я прочетох , спрях колата в най - близката отбивка , понеже щях да се пръсна от смях и да загубя управление.

Мнение от borislaviv »

Някъде си спомням такъв лозунг от една птицеферма:ВСЯКО ЯЙЦЕ-БОМБА,ВСЯКА КОКОШКА БОМБАРДИРОВАЧ СРЕЩУ КАПИТАЛИЗМА!

Мнение от БДЖ »

За смях ли е, за плач ли е - http://www.vbox7.com/play:bdf95361
:roll:

ПС - Ако е от МОЯ футболна гледна точка, не е трябвало изобщо да отиват/се връщат, знаете защо, от скандиранията :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Пише 04.10.09, обаче 32 083 не се движи от две години.

Мнение от Vancho »

Леле, колко много футболни фенове има, а колко полицаи се виждат. БРАВО ... и защо сега не смеят да кажат нищо на тези, които ги снимат :roll: Или това е ''нормално'' явление, а тези които го правят за удоволствие и не ГРАФИТЯТ влаковете извършват престъпление ? Интересна ситуация, в още по интересна държава :twisted:

Мнение от Labros »

На 4 играха Буферите и Левски.

Мнение от БДЖ »

Ха. Не знам дали е за смях, вие ще прецените. Понеже тази година и идните (дай боже) ща-не ща трябва да мина през гарата, по обед миналия Петък забелязах интересно нещо - двама костюмирани господа, с хубави костюми, на джоба на които пише БДЖ BDZ и логото на БДЖ, минават покрай мен и какво забелязвам - в торби хората носят банани, домати, краставици, кромид/лук и т.н... :lol: на мен ми се стори донякъде смешно, донякъде интересно... :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами купили са си хората ядене и си отиват.Какво лошо има в това , да не би като служители на БДЖ да нямат право да ядат? :lol: :lol: :lol:

Мнение от БДЖ »

VESO написа:Ами купили са си хората ядене и си отиват.Какво лошо има в това , да не би като служители на БДЖ да нямат право да ядат? :lol: :lol: :lol:
Не бе, аз не казвам че нямат право да ядат, просто малко странно ми се видя да мъкнат толкова много плод/зеленчук...

А, сетих се един виц.

Киркор и Гарабед решили да отворят магазин плод/зеленчук. Всичко на всичко - имали 1 картоф. Изложили го на щанда. За да може да видят магазина хората, решили да влизат и излизат постоянно за да създават навалица. Речено-сторено. По едно време, картофът изчезнал. Киркор питал Гарабед:
-Абе Гарабед, къде изчезна картофа ? Не е у мен, значи ти си го откраднал !
Гарабед отвърнал:
-Е, ти пък как видя в тая тълпа че точно аз откраднах картофа ! :lol:

Мнение от disell »

VESO написа:Изтърсване преди години наистина се пишеше със "С" , дори в първи клас сме го учили.Реформата в българския език от 1992 г. обаче въведе нов правилен начин - със "З" , като формата не бе призната за дублетна , а "С"-то отхвърлено.Затова тази табела не е грешна , но е доста стара.
Весо това истина ли е което си написал ,понеже (макар вече да съм далеч от училищния чин) това новото ИЗТЪРЗВАНЕ хич нещо не ми се връзва , остана да кажеш ,че сега и хляБ вече е ХЛЯП и съм туш.
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Ето какво е написал един стар наш познайник от нуждникъ-а.
Интересно, че на нас никой не ни прави забележки когато снимаме или филмираме каквото и да е, където и да е по жп мрежата...
Така че, явно и в този случай се касае до опит за скрита реклама от страна на Марио, защото както знаем, той е "детето на полка" в Нова телевизия.
А доколко е наясно за трейнспотинга и снимането на жп обекти, виж това е отделен въпрос. Както и това, дали наистина е представител на трейнспотърите в цялата страна, както твърди във видеоматериала...
Така че, за нас това е поредната Мариова медийна изява целяща да го популяризира сред пуберитета и да запълни детската градина във форума му с нови членове. Да е жив и здрав! И дано от сега нататък (след изказаните в ефир добри думи по отношение на институциите които са му помагали досега по някакъв начин), те да продължат да му помагат без да имат едно наум, какво ще получат в замяна!
Аз бих перифразирал текста така:
Известно е, че на нас, царя и поданниците на кенефите ни е позволено да си правим каквото си искаме и каквото решим където и да е в Бугаристан.

А доколкото въпросният "цар" въобще си има хал-хабер от железници, та е тръгнал да пише в претендиращ за "професионален" пишман форум е отделен въпрос.
Така че за нас това е поредната проф. д-р. инж. Мирчо Гандев - а изява, целяща да го популяризира сред децата и да запълни с нови членове детската градина - интрижник, наречена "професионален" форум, .....
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация