Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

rexkos написа:....
Сега тази практика се наблюдава в 2611/2610. Не знам как е в Дианата и 9621/9622.
....
В Дианата със сигурност няма такова нещо. Единственият вариант е да отидеш до бюфета и да си вземеш за хапване или пиене.
Скоро не съм пътувал в 9621 / 9622 и не мога да кажа как е , но предполагам пак е същото.На Чайката пък доколкото знам и махнаха бюфета от състава.

Мнение от Labros »

В "Диана"-та даже подканят пътниците по радио-уредбата да посетят бюфета.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Labros написа:В "Диана"-та даже подканят пътниците по радио-уредбата да посетят бюфета.
Има влак с работеща радио уредба :shock: :shock:

Мнение от the_gangsta »

07 написа:Има влак с работеща радио уредба :shock: :shock:
Ти остави това ами има електричка с работеща уредба :) Електричката е 32 155/156 и някои локомотивни бригади съобщават на пътниците кога се затварят вратите и така нататък
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Електричка не ме учудва - има доста не се сещам номерата....
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

the_gangsta написа:....
Ти остави това ами има електричка с работеща уредба :) Електричката е 32 155/156 и някои локомотивни бригади съобщават на пътниците кога се затварят вратите и така нататък
Мога да го потвърдя със сигурност. Пътувал съм до Ст.Загора с тази електричка и секунди преди да потегли от дадена гара или спирка , се съобщаваше по радиоуредбата пътниците да се пазят , понеже вратите се затварят. Лятото в Бургас случих на такава - 32033-3+32034-1 , с която си направих разходка до Д.Езерово и по уредбата съобщаваха гарите и спирките. В диз. DESIRO положението е същото , не знам как е при електрическото , предполагам станциите се обявяват по уредбата в салона.

Мнение от merho »

Лятото като минавах имаше ремонт на гаражните коловози след гара Драгоман. Дали е приключил, някой знае ли ?

Мнение от kgeorgiev »

БДЖ що не си направи едно поделение за кетъринг подобно като при самолетите. Да си приготвя храната и да зарежда бюфетите. Това да бъде съпроводено с едно маркетингово проучване. И без това към всяка една голяма компания има отдел маркетинг, който би трябвало да разработва пазарни механизми за привличане на клиенти.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Едно време имаше отдел " Ресторанти и Спални Вагони " /РСВ по-късно преименуван на"Ресторанти и Специални Вагони " в момента как е не зная . От медиите се подочува , че за колетната дейност са направили смесено дружество с една от по-големите куриерски компании , ако не се лъжа май е СПИДИ . Така ,че е напълно възможно да се водят разговори за това , което казваш ,я с МакДоналдс , я с KFC , Хепи или може би други , което от своя страна ще подобри обслужването , но неминуемо ще вдигне цените . В този ред на мисли да спомена , че бая хора избягват използването в момента на тези услуги единствено свързвайки ги с високите цени на времето , но истината е ,че цените в момента са даже ниски .

Мнение от kgeorgiev »

Що трябва да е с верига. Може да е само във възлови гари или например в София зареждат примерно за две врътки от София до ... в крайна гара вичко се сваля което е разваляемо и се съхрянява до тръгването обратно и преди да тръгне влакът се зарежда. Другото което може да се направи да се събира нещо като заявка за храна от самите пътници и така горе долу може да се оптимизира приготвянето на храна. Макдоналдс са на принципа да ти дадат нещо за мелене, друг е въпросът колкое качествено.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

kgeorgiev написа:.......например в София зареждат примерно за две врътки от София до ... в крайна гара вичко се сваля което е разваляемо и се съхрянява до тръгването обратно и преди да тръгне влакът се зарежда.....
Доколкото знам тази схема се е практикувала през 80-те и нач. на 90-те години , но със спирането на голям брой вагон - ресторанти , всичко минава в забрава.

Мнение от kgeorgiev »

Май тук оспамихме раздела,
Спирам с моята уста да меля.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация