Софийска електричка в Балкана наистина е прецедент поне за последните 10 години!
Един вагон, ама пълен! (4627)

stani_46001 написа:Тази вечер влака на БЖК от Русе докара от Румъния 40-ка, същата като нашите сини на цвят, но с пълния напдис на GFR. Беше втора машина след първата 40-ка. Много ми е интересно кой номер е тази машина и дали по-рано е била в България?
Ако не се лъжа беше 40-0397
В междугарието Ямбол-Завой вече 4 пъти (от март до сега) крадът магистрален кабел на едно и също място.Днес цял ден ОИ в рп Побит камък е развалена, влаковете се посрещат с ПКС и се изпращат с Обрз 2А.

70102 няма никаква работа на Мездра-юг.
Един вагон, ама пълен! (4627)
човека си казва схемата на пътуване,не,че ще ползва 70102 от Мездра-юг:)възможно е да ти стигне времето от час и 10мин.2626 обикновено е навреме на Мездра,дори преди време понякога.Точно колко е разстоянието не зная,но мисля,че ще имаш време,освен,ако не се влачиш много:)
Последно промяна от mutagen на Сря Юни 01, 2011 9:16 pm, променено общо 1 път.

2км на отиване и 2 на връщане стават 4, но ако тръгна по релсите има опасност да ме блъсне някой влак, по-добре по ул. Христо Ботев. Защо си мисля че Мездра-юг е извън чертите на града. Аз само от любопитство искам да разгледам самото приемно здание.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Информация
Модератори