Не бързай да се радваш. Причината е в приключването на прекъсването по 4-та
От Димитровград вагоните, които са дошли с 4647 /от Търново/ трябва да се върнат като 4646, но тъй като прекъсването е приключило, те са дошли чак до Русе
Така си мисля аз... А тия сини 47-ци са доста интересни, мисля че само русенските са сини 
П.с. 4647 от Търново до Димитровград ползваше вагоните от 4640 и затова така, една композиция се губи и няма екс дб днеска

П.с. 4647 от Търново до Димитровград ползваше вагоните от 4640 и затова така, една композиция се губи и няма екс дб днеска

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Oт днес:
"Слънчев бряг" с 46-242 транзит през гара Стралджа -> http://www.youtube.com/watch?v=9aeq0dI7_7w
8612 днес с увеличен състав с тези вагони:

"Слънчев бряг" с 46-242 транзит през гара Стралджа -> http://www.youtube.com/watch?v=9aeq0dI7_7w
8612 днес с увеличен състав с тези вагони:

днес в 18:54 замина атракционен влак 12195 ето и видео от събитието
П.П благодаря за съдействието на gergeto234
П.П благодаря за съдействието на gergeto234
Последно промяна от bobara_e_tuk на Пет Май 06, 2011 10:24 pm, променено общо 1 път.
извинявам се за грешката вече е коригиранаVESO написа:Кой е атракционния влак , тъй като на снимката излиза машина на БЖК?

Тези унгарци идват редовно в България със същите вагони.На 16-ти май 2010 г. когато беше атракцията с 01.23 в Искърското дефиле , пак бяха дошли с техните си вагони , които останаха в София.Някои от тях съм ги заснел тук.А на тази снимка от гара Димитровград попаднах преди години.Тогава идваха у нас с по - малко вагони.
Другата седмица предполагам , че ще се връщат от Турция , но интересно защо никой не съобщи за идването на групата.
Другата седмица предполагам , че ще се връщат от Турция , но интересно защо никой не съобщи за идването на групата.
от доверен източник разбрах че някъде около 20 май ще може да се засекът отново на СЗ
Информация
Модератори