Администратор
Не лоша машина, но също е била "осакатена" . загледайте кабината, вместо пулт има чукундур Made in AbsurdistanVESO написа:Ето как е изглеждала 42011-7. Н. Петракиев я е заснел преди да я нарежат.

64.19

Администратор
Язък, че чехите не са искали да се занимават, иначе що разсипници да са влезли в "Пандиз - палас" за тези осакатени машини, просто не ми се мисли. Какво са им пречили оригиналните пултове не разбирам?! Но май на този, издал заповедта 42 011 да се раздели с ергономичните си и красиви пултове, му пречи главата.Labros написа:На нашите им дай да преустройват, преоборудват и пипат наволя...
64.19

Не е сменен номера, но след това е оправено и сега 42 121 си стои в ГО.VESO написа:А да забелязвате нещо необичайно на тази снимка?![]()
Нещо , което принципно не трябва да е така.

Администратор
Кое от двете - номера или оригиналния 42-ков плугVESO написа:А да забелязвате нещо необичайно на тази снимка?![]()
Нещо , което принципно не трябва да е така.

64.19

Точно и двете си уловил.Плугът предполагам са го свалили от някоя оригинална 42-00-ка , а колкото до номера - имаше известно време , когато след като бе "модернизиран" , локомотивът се сдоби с нови кабини , но номерът се запази за няколко месеца.Снимката е правена точно в този период.lok45111 написа:Кое от двете - номера или оригиналния 42-ков плугVESO написа:А да забелязвате нещо необичайно на тази снимка?![]()
Нещо , което принципно не трябва да е така.Номера не е с подсерия, а плуга - 021 не е единствената подводница с оригинален плуг.
А някой сеща ли се за 42-00-ка със зелена ливрея? В другия форум Julien бе споменал за такава , която теглела пътнически влак за Долни Дъбник.
В темата заслужава да споменем 2 машини от серия 421XX-X , с неизвестни номера , заснети от Н. Петракиев отново в Горна:
снимка 1;
снимка 2.
Тези "незнайници" също са безследно изчезнали.Боя се , че техните номера ние никога няма да научим.

Администратор

Акредитиран фотограф
Голяма грешка са направили с 42140-4.Той бе естественото спасение за 141 , който както знаем е опасен за движение (причините бяха изтъкнати във форума).Ако дупничани бяха далновидни , щяха да спрат 141 и с каквото може да се вземе от неговите части да пуснат 140.Едва тогава 141 можеше да заминава за скраб.
Наистина и аз досега не съм чул нищо за тази машина - 115.Къде се намира , понеже досега не съм я виждал дори и на снимка? Или се има предвид друга , а номерът е сгрешен? Останалите - 148 така и не дочака да излезе от депо Варна , а 109 по настоящем се намира в Горна Оряховица.
Наистина и аз досега не съм чул нищо за тази машина - 115.Къде се намира , понеже досега не съм я виждал дори и на снимка? Или се има предвид друга , а номерът е сгрешен? Останалите - 148 така и не дочака да излезе от депо Варна , а 109 по настоящем се намира в Горна Оряховица.

Администратор
Информация
Модератори