как къде, ей на ще ги пуснем на 8615 

Да си играем на "познай кой е този влак" е излишно. Ето какво беше преди да заменят състава с exDB.
БВ 1621VESO написа:Да си играем на "познай кой е този влак" е излишно. Ето какво беше преди да заменят състава с exDB.

8615bobara_e_tuk написа:БВ 1621VESO написа:Да си играем на "познай кой е този влак" е излишно. Ето какво беше преди да заменят състава с exDB.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
БВ 8610 

еееее открихме америка

Не си единствен, на снимките се бъркам, но като съм на гарата не се бъркамNikss написа:Открихме... южния ледовит океан... винаги съм се бъркал за посоката на влаковете конкретно на гара Пловдив и оттам се заблудих, че е 8615, а не 8610.bobara_e_tuk написа:еееее открихме америка![]()
![]()

Аз и на снимките пък и на гарата се бъркам... но се надявам лятото като я посетя 4-5 пъти за 1 месец да свикна и да не ги бъркам.bobara_e_tuk написа:Не си единствен, на снимките се бъркам, но като съм на гарата не се бъркамNikss написа:Открихме... южния ледовит океан... винаги съм се бъркал за посоката на влаковете конкретно на гара Пловдив и оттам се заблудих, че е 8615, а не 8610.bobara_e_tuk написа:еееее открихме америка![]()
![]()

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Може и да се засечемNikss написа:Аз и на снимките пък и на гарата се бъркам... но се надявам лятото като я посетя 4-5 пъти за 1 месец да свикна и да не ги бъркам.bobara_e_tuk написа:Не си единствен, на снимките се бъркам, но като съм на гарата не се бъркамNikss написа: Открихме... южния ледовит океан... винаги съм се бъркал за посоката на влаковете конкретно на гара Пловдив и оттам се заблудих, че е 8615, а не 8610.

Информация
Модератори