Как да изнервите човека на съседната седалка в самолета?
1. Извадете си лаптопа
2. Отворете го бавно
3. Включете го
4. Уверете се, че съседът ви по седалка Ви гледа
5. Отворете INTERNET EXPLORER
6. Затворете за кратко очи, след което погледнете към небето
7. Поемете си бавно и дълбоко дъх, след което отворете следната връзка: http://www.myit-media.de/the_end.html

1. Извадете си лаптопа
2. Отворете го бавно
3. Включете го
4. Уверете се, че съседът ви по седалка Ви гледа
5. Отворете INTERNET EXPLORER
6. Затворете за кратко очи, след което погледнете към небето
7. Поемете си бавно и дълбоко дъх, след което отворете следната връзка: http://www.myit-media.de/the_end.html

- Какво разправяше Бойко Борисов преди да стане кмет?
- “Аз като стана кмет ще направя това и това…”
- И какво стана?
- Нищо.
- А какво разправя сега?
- “Аз като стана премиер ще направя това и това…”
- “Аз като стана кмет ще направя това и това…”
- И какво стана?
- Нищо.
- А какво разправя сега?
- “Аз като стана премиер ще направя това и това…”
Охохохохо ти ме разби.... :X:Xdisell написа:В същия дух Силвио Берлускони предлага за депутатка зъболекаркатаlubo_bulgaria написа:....с култовото име Путко Мафани
с името:Минети за представител на неговата партия на предстоящите местни избори в областа Ломбардия ........................![]()
![]()
![]()

Не въобще не мисля че си го измислил!Но искам и аз такава зъболекарка!disell написа:Ама това е самата истина да не си мислиш ,че съм си го измислил , това е зъболекарката която го е лекувала след нападението от лудия който му разби ченето , тя една такава дъъъъъъъъъългокрака кака която допреди няколко месеца е била танцьорка , доказателства за качествата на бъдещата депутатка:
В професионалните и качества не се и съмнявам , но предположението ми е , че тази мадама освен дентотологични , извършва и други услуги.
По нашия край , така облечено и с такава физиономия момиче се среща на определени места и обичайните въпроси вместо поздрав към нея са: "Каква ти е тарифата?".
Не мислете , че случката се разиграва в стоматологичен кабинет.
По нашия край , така облечено и с такава физиономия момиче се среща на определени места и обичайните въпроси вместо поздрав към нея са: "Каква ти е тарифата?".
Не мислете , че случката се разиграва в стоматологичен кабинет.

оххххх за нея давам 4 мастики

Компания митничари се събрали да празнуват, седнали на масата и всеки почнал да вади цигари – все “Марлборо”, “Лъки”, “Парламент” и само един извадил “Арда”. При което другите го погледнали като треснати:
- Ти от къде имаш пари за цигари бе! ?
- Ти от къде имаш пари за цигари бе! ?
Информация
Модератори