Администратор
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=327270&cat=7482 Открийте влака на снимката
Отговорете кой е влака.Познайте кой е града и от къде съм направил снимката.Дано този път успея да ви затрудня поне малко.

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Провадия, 2614
Един вагон, ама пълен! (4627)
След 15-минутно взиране , докато останах без очи , най - после открих влака (локомотивът е до синия камион).Този влак е без фургон , с купейни вагони (повече от 3 , последният , който се вижда в снимката е надраскан) и е ориентиран в посока от Варна.По буйно разлистилата се природа , може да се направи извод , че е през лятото , или поне по - топлите месеци.,Вариантите за бръз влак (ако изобщо това е БВ) са няколко - 9620 , 2614 , 2654 или 9622.За 2626 е прекалено светло , а 2612 вози фургон.
И то за мен кой влак от изброените остана?
Ще заложа тогава на 9622.
Все ще има някоя надраскана русенска 74-чица......

Последно промяна от VESO на Сря Сеп 28, 2011 10:46 pm, променено общо 2 пъти.
Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това.А местността от която съм снимал е Римска крепост с название: " Овеч".
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал Весо
А относно изказването на "Мутаген" -към 17-18 вече бях на яз. Цонево и си пиех ракията в едно китно хотелче на брега. А снимката е направена в 13:37.
П.С. Влака пътува за Варна ,а не идва от там както беше споменал Весо

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

"Родопи" не минава оттам.Във втора линия се "влива" откъм Синдел.plastikat написа:Снимката е правена вчера по обед.Затова аз си помислих,че това е "Родопито".Може и да греша ,но за мене е това....
Казваш , че снимката е правена в 13:37...... По това време оттам минават Златните 2611 , малко позакъснели (както винаги

Информация
Модератори