Администратор

Администратор

Няма, но ето така изглежда: http://www.railfaneurope.net/pix/bg/car ... 206218.jpg .

Акредитиран фотограф

Администратор
Да, вагонът е серия 85-55, но не е варненски, а като гара на домуване е записано ясно и точно Г. ОРЯХОВИЦА. Вагонът в момента е даден до "резервната" композиция на "Янтра"-та и чака приемателна комисия след като му е направена голяма ревизия в завода в Хан Крум. Перфектно е изпипан и само чака да се реши какво ще го правят. Аз лично го искам на "Янтра"-та, много ще си отива със сините вагони.44.123 написа:Да не би някоя 55-ца бюфет от Варна да са я боядисали чудна работа?
За справка, номер на вагона: 51 52 85 55 051-0
Ето и снимки:

Акредитиран фотограф

Не бойте се момци! Тоя е с пореден номер 051, а бюфета, движещ се на Пристата беше с пореден номер 047. Весо може да се включи с повече инфо, но съм убеден, че е така.44.123 написа:А знаеш ли все още ли се движи като нищо може и той да е.Иначе добре изглежда вагона.Vancho написа:До тоя момент вагон серия 55 се движеше само по съставите на 9621/9622. Надявам се да не са го взели оттам
А този синичкия е много сладък и ако не го пуснат на Янтрата много ще сгрешат (то не, че има къде другаде де)

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
http://www.railfaneurope.net/pix/bg/car ... 47_-_8.jpg
55-цата на 9621 / 9622 изглежда отвън точно както и този. Нека да видим кога ще пуснат синята 55-ца , за да и се порадвам. Имам два въпроса - частна фирма ли е наела бюфета или като "ARkimbz"-та е на БДЖ (това би оказало влияние върху цените) и какъв е типа на вагона , понеже от снимките не мога да разбера - за сравнение , както от моята по - горе се вижда , 047 е "BRm".
55-цата на 9621 / 9622 изглежда отвън точно както и този. Нека да видим кога ще пуснат синята 55-ца , за да и се порадвам. Имам два въпроса - частна фирма ли е наела бюфета или като "ARkimbz"-та е на БДЖ (това би оказало влияние върху цените) и какъв е типа на вагона , понеже от снимките не мога да разбера - за сравнение , както от моята по - горе се вижда , 047 е "BRm".

Информация
Модератори