Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз очаквам да кажете кога.Не обещавам,че ще дойда.Ще направя всичко възможно.Шанса е 50:50.

Мнение от rexkos »

Според мен най-добрият вариант е срещата да бъде насрочена за 16-ти или 17-ти февруари. Пък на 3-ти март може да има и друга форумна среща. Колкото по-често се събираме, толкова по-добре. :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

16-ти и 17-ти мен пак не ме устройват, защото ще съм под лампионите :roll:
64.19

Мнение от rexkos »

Тогава на 23-ти или 24-ти? :roll:
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

В крайна сметка наистина трябва добре да се обмисли датата, за да може да се постигне един (поне) задоволитен компромис между всички, които изявяват желание да дойдат на форумната среща! :wink: Затова, Сашо, си мисля, че не е чак толкова важно да е на точната дата на Рождения ден, а по-скоро да привлечем максимален брой любители на железниците от форума! :P Иначе, по отношение на Мездра, да, далечна ни е тази гара на нас, феновете от северозитока, но ето, пак ще направим всичко възможно да сме там с Тошко Пламенов! :D :D :D

П.С. Иначе отдвана ми се въртеше из главата идеята за едно събиране на гара Левски и оттам пътуване до Ловеч! Пък и скоро почти никой (с изключение на НИки VS) не пътувал до там и съответно пускал снимки! 8) 8)
Пътувай с влак - спаси природата!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

pavkata_zaraboy86 написа:.....

П.С. Иначе отдвана ми се въртеше из главата идеята за едно събиране на гара Левски и оттам пътуване до Ловеч! Пък и скоро почти никой (с изключение на НИки VS) не пътувал до там и съответно пускал снимки! 8) 8)
Павка , май не си ми чел описания от пътуванията до Ловеч и Троян в темата "Впечатления.....". :)
Колкото до датата , аз поддържам становище тя да бъде максимално удобна за повече хора.
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Някой въобще не са ходили. :wink: Идеята ми допада.

Мнение от Labros »

За предстоящи форумни мероприятия съм на линия,само разбира се да се знае малко предварително коя ще е датата. :wink:
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

И тъй като тази форумна среща все още е в процес на активно обсъжадне, предлагам идеята за Ловеч, която признавам обаче,че е най-"неудобна" за пловдивчани, но пък съм се убедил с течение на времето, че те са едни от най-големите ентусиасти във форума по отношение на пътувания! :wink: Така, че споделете мнението ви и по това мое предложение 8)
Пътувай с влак - спаси природата!
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Павка,предлагам този път да си е в Мездра пък за Ловеч ще го измислим.Лятото задължително ще пътувам край Левски.Може да си направим мини форумска среща. :wink:

Мнение от Labros »

Абе дайте да се съберем в някоя кръчма... За пътуванията има време... :lol: :lol: :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами в началото на дискусията за срещата в Мездра бе предложено да се иде в някое заведение. Както стана на Банкя.Аз съм съгласен на това.

Мнение от Labros »

Два-три часа престой са достатъчни да се напием.Че и във влака ще се жулка.... :lol:
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Напиването ли е целта на срещата ? Защото ако е така аз ще пропусна.
Обратна връзка:

Мнение от Naskoni »

Labros написа:Два-три часа престой са достатъчни да се напием.Че и във влака ще се жулка.... :lol:
Аз се чудех защо на някои влакове им казват "пиянски" :) , а то било заради срещите на форумците. :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация