Администратор
В крайна сметка наистина трябва добре да се обмисли датата, за да може да се постигне един (поне) задоволитен компромис между всички, които изявяват желание да дойдат на форумната среща!
Затова, Сашо, си мисля, че не е чак толкова важно да е на точната дата на Рождения ден, а по-скоро да привлечем максимален брой любители на железниците от форума!
Иначе, по отношение на Мездра, да, далечна ни е тази гара на нас, феновете от северозитока, но ето, пак ще направим всичко възможно да сме там с Тошко Пламенов!
П.С. Иначе отдвана ми се въртеше из главата идеята за едно събиране на гара Левски и оттам пътуване до Ловеч! Пък и скоро почти никой (с изключение на НИки VS) не пътувал до там и съответно пускал снимки!

П.С. Иначе отдвана ми се въртеше из главата идеята за едно събиране на гара Левски и оттам пътуване до Ловеч! Пък и скоро почти никой (с изключение на НИки VS) не пътувал до там и съответно пускал снимки!

Пътувай с влак - спаси природата!
Павка , май не си ми чел описания от пътуванията до Ловеч и Троян в темата "Впечатления.....".pavkata_zaraboy86 написа:.....
П.С. Иначе отдвана ми се въртеше из главата идеята за едно събиране на гара Левски и оттам пътуване до Ловеч! Пък и скоро почти никой (с изключение на НИки VS) не пътувал до там и съответно пускал снимки!![]()

Колкото до датата , аз поддържам становище тя да бъде максимално удобна за повече хора.

И тъй като тази форумна среща все още е в процес на активно обсъжадне, предлагам идеята за Ловеч, която признавам обаче,че е най-"неудобна" за пловдивчани, но пък съм се убедил с течение на времето, че те са едни от най-големите ентусиасти във форума по отношение на пътувания!
Така, че споделете мнението ви и по това мое предложение 

Пътувай с влак - спаси природата!

Информация
Модератори