Долапите не беше ли квартал на град Русе 

Акредитиран фотограф
пътува се с 16 линия както и със селските за Тръстеник като се слиза на кантона след 10 км. Може и с автобусите за Пиргово и Мечка.

Администратор
Днес проведох телефонен разговор с Управителя на "БДЖ-ТПС/ЛОКОМОТИВИ/ ЕООД във връзка с процедурата по възстановителен ремонта на локомотив 42 077.8 и изразих загрижеността на членовете и ръководството на Сдружението за съдбата на локомотива. В тази връзка се обърна внимание на скорошното транспортиране на сигурно и охранявано място, тъй като Държавния резерв не допуска съхраняването на машините в изолация вътре. Получи се уверение, че идната седмица ще има развитие, което лично аз се надявам да се изрази в дългочаканата заповед за започване на възстановителен ремонт в Лок. депо Горна Оряховица, където и представители на БЛФ ще вземат дейно участие с труд и някои материали.plastikat написа:Какво се случва с машината ,на 06.09 бях в Долапите ,но селото се оказа доста голямо и не можах да разбера как се стига до гаратаа и времето ми беше доста ограничено ,иначе имах голям мерак да я снимам .......

Администратор

Още обитава това място и изглежда там ще посрещне новата година.

Администратор
Информация
Модератори