дали някой може да ми обясни за карта "КЛАСИК” - картата се издава на постоянните клиенти на БДЖ ЕАД срещу лична карта." - как се определя дали си постоянен клиент на БДЖ?
Здравейте,
дали някой може да ми обясни за карта "КЛАСИК” - картата се издава на постоянните клиенти на БДЖ ЕАД срещу лична карта." - как се определя дали си постоянен клиент на БДЖ?
Бих искал да си извадя такава карта и се самоопределям като постоянен клиент, но...
Трябва ли да го доказвам по някакъв начин или е достатъчно да отида и да заявя такава карта?
Имам карта Класик, важаща до август т.г.
Сред редовно пътуващите с карта Класик се "върти" информация,
че БДЖ заради стачката ще удължава с един месец валидността на картите. На официалния сайт на компанията не намерих сред новините някакво такова съобщение, затова се регистрирах в този форум, за да получа повече яснота.
Моята е издадена от централна гара София.
Знаете ли къде и има ли срок, в който трябва да се явя за такова удължаване?
И, изобщо иам ли такова?
Благодаря ви предварително за отговора
Сред редовно пътуващите с карта Класик се "върти" информация,
че БДЖ заради стачката ще удължава с един месец валидността на картите. На официалния сайт на компанията не намерих сред новините някакво такова съобщение, затова се регистрирах в този форум, за да получа повече яснота.
Моята е издадена от централна гара София.
Знаете ли къде и има ли срок, в който трябва да се явя за такова удължаване?
И, изобщо иам ли такова?
Благодаря ви предварително за отговора
Make love, not war
Относно удължаването на срока на карта "КЛАСИК" пише само това в тарифните известия. Според мен трябваше да включат и карта "МЛАДЕЖ". Хората с тази карта също са редовни клиенти на железниците и доста потърпевши от тази стачка.
http://dox.bg/files/dw?a=8fe39539e2

http://dox.bg/files/dw?a=8fe39539e2
Пътувай с влак - спаси природата !
прочетох извадката.
Намерих и телефон на "БДЖ Пътнически превози" ЕООД.
Включва се факс.
Трябва да отида на "Иван Вазов" 3 в София и да си поискам служебна бележка? Правилно ли съм разбрала? Някаква представа за работно време? (защото мога да отида в обедната си почивка май единствено)
А иначе - ДА! - логиката сочи, че и картите "Младеж" е трябвало да се включат.
Намерих и телефон на "БДЖ Пътнически превози" ЕООД.
Включва се факс.
Трябва да отида на "Иван Вазов" 3 в София и да си поискам служебна бележка? Правилно ли съм разбрала? Някаква представа за работно време? (защото мога да отида в обедната си почивка май единствено)
А иначе - ДА! - логиката сочи, че и картите "Младеж" е трябвало да се включат.
Make love, not war
Информация
Модератори