Представям си как ако се спираше само с реостат нямаше и бандажите да се износват толкова, пък и калодките и те, а ако нямаше и криви сигурно по 3-4 г. щеше да изкарва 1 лок с 1 чифт бандажи.
Но кривите по 4-та и по 2-ра в дефилето си казват думата. Те мисля са най-коварните.
Особено по 2-ра където особено около сп. Пролет се прави завъртане на 180 градуса, другото такова май беше между Лщ и Лк. По 5-та, 3-та, 8-ма май не са толкова страшни кривите, 1-ва между Пбк и Сп е малко особена. 

Какъв е шанса според теб да се запали локомотив на който му е изправен, поддържан и не много често използван, но все пак работещ реостата?44-134 написа:Ти явно не си се палил...Nikss написа:тия филми, че са опасни и т.н. да ги разказват на друг... няма желание и се намира оправдание, тва е цялата работа.
С изправен реостат с машина на 2 седмици от ПР в Го първо само го усещаш, после почваш и да го виждаш. Тъй че вероятноста е голяма.Nikss написа:Какъв е шанса според теб да се запали локомотив на който му е изправен, поддържан и не много често използван, но все пак работещ реостата?44-134 написа:Ти явно не си се палил...Nikss написа:тия филми, че са опасни и т.н. да ги разказват на друг... няма желание и се намира оправдание, тва е цялата работа.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Акредитиран фотограф

Акредитиран фотограф

Егати решенията... кризата обаче си каза сериозно думата... ако имаше пари да се плати ремонта на 088 едва ли щеше да се прибегне до пускането на 092 и 120.
Обаче с тез протоколи се опасявам да не си вкарат автогол, че 120 е ужас на механика... току виж се разпаднала на път за София... ако я пускат на ПВ и на къси разстояния може и да изкара до догодина докато се пооправи положението и тогава да влезе за ремонт (вече не знам и аз за какъв, спомена се за КР, с тоз надпробег наистина май ще влиза за такъв). 

Информация
Модератори