На гара Пирдоп са съкратени 6 човека от компанията. Явно нещата не са розови след навлизането на "DB SHENKER"

Мнение от EuroSprinter »

Нормално само в БДЖ се държат на щат безполезни хора
Petko Ivanov написа:На гара Пирдоп са съкратени 6 човека от компанията. Явно нещата не са розови след навлизането на "DB SHENKER"
Тези хора сега не са ли прехвърлени към "DB SHENKER" както стана при навлизането на БЖК преди 2-3 години , например в гара Разделна част от маневрените бригади се прехвърлиха от БДЖ в БЖК така да се каже автоматично .
disell написа: Тези хора сега не са ли прехвърлени към "DB SHENKER" както стана при навлизането на БЖК преди 2-3 години , например в гара Разделна част от маневрените бригади се прехвърлиха от БДЖ в БЖК така да се каже автоматично .
"DB SHENKER" ,като модерна компания, увеличава обема на работа без да увеличи пропорционално персонала си. Така хората работят повече, но и получават повече

Мнение от disell »

Е все пак трябва да са почнали с някакъв персонал , та мнението ми беше , четой не е нает "от улицата" а предполагам от БДЖ или БЖК.

Мнение от pipo »

Е все пак трябва да са почнали с някакъв персонал , та мнението ми беше , четой не е нает "от улицата" а предполагам от БДЖ или БЖК.
Машинистите в Шенкер са предимно от Карловското депо,но има и от Пловдивското.

Мнение от vlak233 »

Напоследък забелязвам доста голяма"Ограда " от локомотиви на БЖК на Разделна.Често по обяд стават близо 5 - 6 броя 87 серия.От маневристи но влаковете пътуващи от и за работа дочувам , че не им оставало много.Някакви си 2 месеца.Мисля дори е закрито помещението на бжк в Русе разпределителна.На къде отива тази компания?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вероятно на към фалит. :roll: Шенкера май ги изяде с парцалите. Освен на Разделна, Юли месец на Пирдоп засякох и аз 5-6 броя 87 и една 52. :roll:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Nikss написа:Вероятно на към фалит. :roll: Шенкера май ги изяде с парцалите. Освен на Разделна, Юли месец на Пирдоп засякох и аз 5-6 броя 87 и една 52. :roll:
Не говорете глупости. Компанията тепърва ще просперира. Освен това има идеи, които ако се реализират, БЖК ще отвее плявата на някои други превозвачи, направени с мръсни пари.

Мнение от driver »

как шенкера отвяха плявата на бжк с1 влак незнам
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

lok45111 написа:
Nikss написа:Вероятно на към фалит. :roll: Шенкера май ги изяде с парцалите. Освен на Разделна, Юли месец на Пирдоп засякох и аз 5-6 броя 87 и една 52. :roll:
Не говорете глупости. Компанията тепърва ще просперира. Освен това има идеи, които ако се реализират, БЖК ще отвее плявата на някои други превозвачи, направени с мръсни пари.
Я кажи ние ли говорим глупости или фактите говорят друго? Все пак ще наблюдаваме случая и прословутите идеи дали ще се реализират. :wink:

Мнение от gonzo8611 »

Нищо вярно няма в това. БЖК си карат редовните влакове , че даже имат и някои допълнителни.Машините просто са чакали да поемат поредната товарачка.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Това е нещо друго. :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

gonzo8611 написа:Нищо вярно няма в това. БЖК си карат редовните влакове , че даже имат и някои допълнителни.Машините просто са чакали да поемат поредната товарачка.
Най-правилно казано. Повечето влакове на БЖК са нощни и с почивки. Ето ти защо в опорните пунктове Повеляново и Пирдоп денем има гарирани локомотиви.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И в Повеляново ли има? :shock: Досега съм виждал само на Разделна , като тази гледка е повече от обичайна.
Публикувай отговор

Обратно към “"Българска Железопътна Компания - АД"”

Информация