Мнение от mitkodiablo »

VESO написа:В Горна Оряховица пристига с около 10-20 човека - малко по - добра населеност от Дианата вечерта в Ямбол.
Е неможе да е чак толкова зле Дианата?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Два пъти съм пристигал в Ямбол и двата пъти с под 10 души (дори първия път бяхме 4 човека без превозната бригада).

Мнение от mitkodiablo »

VESO написа:Два пъти съм пристигал в Ямбол и двата пъти с под 10 души (дори първия път бяхме 4 човека без превозната бригада).
Ужас то не че нещо, но в крайна сметка в крайна гара не винаги влака е пълен.

Мнение от desiro_94 »

Според мен Янтрата и Дианата са повече на печалба когато са в посока София - хх40

Мнение от nikol4yy »

Не винаги . Даже много пъти съм случвал Янтрата да се пълни от София повече от колкото когато тръгва от ГО но това вече е относително .
Чайка

Мнение от Ω »

Някой вещ може ли да ми каже какво представляват вагоните на Чайката и защо няма вагони 1-ва класа? И дали второкласните са страшни и защо БДЖ изведнъж е решило да ги пуска и през Пловдив, и през Карлово? Мерси!
Аватар
07
Аватар
Re: Чайка

Мнение от 07 »

Ω написа:Някой вещ може ли да ми каже какво представляват вагоните на Чайката и защо няма вагони 1-ва класа? И дали второкласните са страшни и защо БДЖ изведнъж е решило да ги пуска и през Пловдив, и през Карлово? Мерси!

Чайката си има първа класа, върти се през Пловдив и Карлово поради ремонт на линията между София и Пирдоп, и защото в БДЖ нямат акъл че така гонят хората.......

Мнение от mitkodiablo »

07 написа:
Ω написа:Някой вещ може ли да ми каже какво представляват вагоните на Чайката и защо няма вагони 1-ва класа? И дали второкласните са страшни и защо БДЖ изведнъж е решило да ги пуска и през Пловдив, и през Карлово? Мерси!

Чайката си има първа класа, върти се през Пловдив и Карлово поради ремонт на линията между София и Пирдоп, и защото в БДЖ нямат акъл че така гонят хората.......
Че е така така е но ако го направят с извозвне ще е много гадно !!!
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

mitkodiablo написа:
07 написа:

Че е така така е но ако го направят с извозвне ще е много гадно !!!
Никакво извозване - без спиране до Тулово (през СтЗ) и там връзка с група от Пирдоп.... Или докато е ремонта пускат Уикенда ежедневно (само че от Бургас да тръгва в 5;45 сутринта....) а Чайката да остава като БВ Пирдоп Бургас.
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Адмирации за идеята на 07!!!Не ми беше идвала на ума такава концепция.. Доста по-културна е. Само че железопътните ни деятели не искат да обременяват мозъците си с изработване на нов вариантен ГДВ и просто си преписват схемата от последните три години,в която въртят "Чайката" и 3621/3622,3636/3637 през Пловдив.

Мнение от mitkodiablo »

todor plamenov написа:Адмирации за идеята на 07!!!Не ми беше идвала на ума такава концепция.. Доста по-културна е. Само че железопътните ни деятели не искат да обременяват мозъците си с изработване на нов вариантен ГДВ и просто си преписват схемата от последните три години,в която въртят "Чайката" и 3621/3622,3636/3637 през Пловдив.
Само да ме светнете ако пътувам от София до Казънлък и обратно?как ще станепо ваще идеи??
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Ами за времето за което Чайката стига до Казанлък през Пловдив - може и пеша да идеш от София до Казанлък....

Мнение от mitkodiablo »

07 написа:Ами за времето за което Чайката стига до Казанлък през Пловдив - може и пеша да идеш от София до Казанлък....
Добре кажи как да стане тогава??
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

mitkodiablo написа:
07 написа:Ами за времето за което Чайката стига до Казанлък през Пловдив - може и пеша да идеш от София до Казанлък....
Добре кажи как да стане тогава??
Хващаш рейса..... или чакаш да свърши ремонта и Чайката да си пътува нормално
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

svd90 написа:Можеше да пуснат 44-ките на Дианата. Нейните 63-ки са много зле
На Чайката или на Дианата... все щеше да е добре, отколкото глупостта да ходят на Янтрата, чиито вагони изглежда при километри за следваща ревизия ще ходят направо на рециклиране. :arrow: :idea: А какво търсят ГО 63 в Сф вместо да си карат Янтрата остава загадка, която тепърва ще се изяснява.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация