Администратор
Уважаеми Потребители и Колеги,
днес е паметен ден за Сдружението и Форума към него. На базата на двустранно споразумение, БЛФ и БДЖ размениха банери на официалните си страници.
днес е паметен ден за Сдружението и Форума към него. На базата на двустранно споразумение, БЛФ и БДЖ размениха банери на официалните си страници.

Техник

Администратор
И нашия банер и този, подаден на "БДЖ-ЕАД" са правени от графичния ни дизайнер - Никола Съев. И двата са хубави, затуй смятам, че се получи едно добро представяне. А и в тези тонове много добре се вписва в сайта на БДЖ.Nikss написа:Чудесно! Ама логото, което те са сложили май е по-хубаво от нашето.![]()
Адмирации за труда. По темата за логото. На мен лично не ми харесва, нещо много женствено изглежда. Като се каже локомотив или БДЖ първата асоциация е желязо, метал. За цвета да не говорим. Все едно е форум за спасяване на делфините в Японско море. Дайте да го променим, като е желателно да се пусне анкета по случая.
защо пък да се променя, според мен е суперGhost написа:Адмирации за труда. По темата за логото. На мен лично не ми харесва, нещо много женствено изглежда. Като се каже локомотив или БДЖ първата асоциация е желязо, метал. За цвета да не говорим. Все едно е форум за спасяване на делфините в Японско море. Дайте да го променим, като е желателно да се пусне анкета по случая.

Модератор

Администратор

Администратор
Информация
Модератори