Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Nikss написа:Не сте им свикнали. :) :wink: :D
Не че ако пътуваш в спалния на 2637/9636 за Силистра ще спиш. Първо мокетчето смърди на копита от нечифтокопитно оборско животно, газило в естествена тор поне седмица и не виждало вода за миене, второ въпреки дебелите стени, през три купета може да ти се падне чичка, глътнал гатер, който "бичи дъски" цяла нощ така, че вагона се разковава, трето може да ти се падне повръщаща лелка, която в 2 през ноща сипе "мозайка" по коридора на вагона. И за финал стържеща калодкодържателна обувка близо до спалната ти кабина. Приятни сънища в спалните вагони на БДЖ :lol:
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нищо ново не ми казваш. :D Свикнал съм на всичко вече. :lol:
Администратор
Администратор

Nikss написа:Нищо ново не ми казваш. :D Свикнал съм на всичко вече. :lol:
Като си свикнал, заповядай да попътуваш с "чудния" спален вагон на 2637 за Силистра. Струва само 8 лв, но усещането е като екскурзия до пъкъла и обратно. После да ти кажа бих предпочел 43-ки цяла нощ пред това да вони на помийна яма под мен.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нагледал и наслушал съм се достатъчно. Не се впечатлявам от нищо вече. :D
Администратор
Администратор

Nikss написа:Нагледал и наслушал съм се достатъчно. Не се впечатлявам от нищо вече. :D
Абе и аз преди снощното пътуване към Русе не се впечатлявах, но жалките остатъци от мокетче вече са някъде в междугарието Ил - Кр. Просто адската смрад нямаше да меостави да спя. В допълнение на това, иначе реновирания спален вагон с негорим под беше осмърдян на пикоч поради това, че "културни" люде - пътници са извършвали облекчаване на физиологичните си малки нужди... в купейната мивка :evil:
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Относно " културните " люде бих се изразил така :
" Свинята обича уюта и си го създава !"
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Тез културни люде гаранция, че са били под влияние на алкохолни напитки. :roll: :twisted:
Администратор
Администратор

Nikss написа:Тез културни люде гаранция, че са били под влияние на алкохолни напитки. :roll: :twisted:
Лошото е, че най - трезви пътници правят същите зулуми, каквито и мъртво пияни. Друг е въпроса, че и самите ни спални вагони са си за нарязване.
64.19

Мнение от Labros »

Често пияния човек мисли преди да действа. Някой е решил да се прави на интересен. Друга мисъл ми идва- трябва да е бил сам в кабината, защото едва ли ще тръгне да се облекчава пред чужди хора... Простак някой е бил.
Администратор
Администратор

Labros написа:Често пияния човек мисли преди да действа. Някой е решил да се прави на интересен. Друга мисъл ми идва- трябва да е бил сам в кабината, защото едва ли ще тръгне да се облекчава пред чужди хора... Простак някой е бил.
Като знам какво могат трима мъже в спална кабина, повярвай ми, че ни най - малко не бих се учудил решението за пикане в мивката да е било "колективно", тоест и тримата да са източили "патето" в мивката :lol:
64.19

Мнение от Labros »

А климатика как беше? Шумеше ли при работа? И как бе температурата в спалната кабина?
Администратор
Администратор

Labros написа:А климатика как беше? Шумеше ли при работа? И как бе температурата в спалната кабина?
Аз говоря за старите спални вагони. На 2637/9636 не пускат от новите.
64.19

Мнение от Labros »

Ясно, не бях запознат с този пункт :oops: .
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Ами те каквито и старите такива и новите.Все миришат на пикоч. :evil:
Пътувай с влак - спаси природата !
Администратор
Администратор

bdz_bg написа:Ами те каквито и старите такива и новите.Все миришат на пикоч. :evil:
Докато не се подобри отношението на пътниците към собствеността на железниците, няма да се оправят нещата. Друг особен проблем е рязането на седалки в седящите вагони. Вагон с нова тапицерия на седалките точно за месец става на нищо.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация